Стоичков от Маями: Пак излязох прав

09:57
Стоичков от Маями: Пак излязох прав
За един ден Христо Стоичков видя две големи чудеса - Теотихуакановите пирамиди в Мексико, наричани родното място на Господ и... голям скандал по върховете на българския футбол без негово участие. Седемчасовата разлика с Маями даде надежди на мнозина за ракетен обстрел към БФС и от Камата, но явно слънчевите лъчи и мирисът на океан влияят успокояващо на гениалния №8.

"Каква стана тя? - възкликна Стоичков по мобилния си телефон от Маями пред "Труд". - Не съм роднина на баба Ванга, но това, което казах навремето за националния, за БФС и за цялата тиня въобще, се потвърждава отвсякъде на сто процента. Такъв бил Стоичков, онакъв бил, но пак се оказах прав за всичко. Няма какво да кажа за поредните скандали. По-точно не искам. На друга вълна съм. Бързам, защото съм още на деветата дупка. Но не на кавала, а на голф игрището. Хайде, чао и много здраве на всички!"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
26.11.2014 13:45

Голям е Ицето. Голям на терена, голям и извън него. Докато онея си въртят дребните далаверки, бате Ицо си обиколи света, стана посланик на футбола и в момента си живее живота, докато тези гниди си мислят, че вечно ще източват БФС. Ще дойде момент, в когато и техните столове ще се люлеят. Те вече са нестабилни, но скоро, много скоро и те ще паднат на земята!

SuperSizee
26.11.2014 11:49

Някой си мислеха, че преувеличава, други го отдаваха на буйният му нрав, но преди всичко казваше само истини....

putopalo
26.11.2014 11:30

Само Фазомера липсва във БФС-то за да е картината пълна