Балъков: Ваюши е под въпрос за дербито с Левски

15:50
Балъков: Ваюши е под въпрос за дербито с Левски
Полузащитникът на Литекс Армандо Ваюши е под въпрос за дербито с Левски заради контузия, съобщи на пресконференция преди мача старши треньорът на ловешкия тим Красимир Балъков. 

По думите му албанският национал е получил травма на глезена на вчерашната тренировка на оранжевите и ако тя се окаже  по-сериозна, той няма да попадне в групата за двубоя. Балъков допълни, че отборът му е готов за гостуването на стадион "Георги Аспарухов", който е на 29 ноември (събота) от 16:00 часа.

"Още преди мача с Черно море казах на всички футболисти, че  до края на годината ни предстоят четири финала. Така или иначе  сме го докарали дотам, че всеки мач да е много важен за нас. Отиваме в София да играем здраво, готови за битката, която ни  чака и да се върнем с необходимите точки, които ни трябват", каза треньорът на ловчанлии.

Той добави, че се съобразява с условията за игра и от това  зависи на кои футболисти ще заложи. Според него, решаващи в сблъсъка ще бъдат нагласата за мача, зарядът и характерът, като основа на всичко друго спортно-техническо.

"Ако не влезем в мача така, както трябва, ще имаме проблеми. Ние сме го докарали дотам, че дали ще ги надиграваме противниците, дали ще ги надхитряме, или ще ги надборваме, без кой знае каква игра, изобщо няма значение. В момента за нас най-важното е да не губим мачовете и ако можем, да ги печелим", категоричен бе Балъков.

По отношение на разразилите се словесни престрелки между  Любослав Пенев и членове от Изпълкома на БФС Красимир Балъков  каза, че този "сериал" вече е приключил. Балъков отказа да коментира и тиражираните информации, че е един от вариантите за поста национален селекционер, като каза  само, че името му се спряга за много места.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация