Томов за съдийството: Смешна работа, грозна!

10:36
Томов за съдийството: Смешна работа, грозна!
Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов коментира пред "Тема Спорт" съдийството на мача с Марек и поведението на играчите на дупничани в края на срещата. Силната фигура на "Армията" не изрази притеснение от изпуснатите точки, но нападна косвено основния конкурент за титлата Лудогорец.

"Какво да кажа за срещата с Марек - смешна работа, грозна! Само така мога да определя съдийството и въобще случилото се по време на мача. Но ме порази нещо друго - поведението на футболистите на Марек в края на мача. Никога не се бях смял толкова, до сълзи ме докараха - седят си прави и изведнъж-лягат. На десет метра около тях няма наш играч, а те падат все едно куршум ги е ударил (смее се). Беше голям майтап, какво ли не измислиха, за да бавят мача. Но какво да се прави, Стойчо си го каза много хубаво - селска история. И още нещо - трябваше да получим задължителна втора дузпа. Нарушението срещу Милисавлевич бе кристално", каза Томов.

"Вярно, изпуснахме две точки, но не смятам, че това ще ни се отрази чак толкова лошо. Грешки се допускат. Все още имаме аванс пред Лудогореи, не се притеснявам. Шансовете ни за титлата не са намалели. Ще се справим. Да ни притискат, каквото искат да правят, но ние няма да се предадем", категоричен бе Томов.

"Не ми се струва коректно трета страна да премира съперниците ни в мачовете. По този начин се създава предпоставка отборът, на който е обещан бо-нус, след това да загуби без съпротива директния сблъсък. Тези практики не са нови, не ги одобрявам и трябва да се намери начин да им се сложи край", добави още Томов по повод информацията, че Марек е заработил солидни премии за спечелената точка от ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SuperSizee
02.12.2014 11:29

Какво съдията, той ли да дойде да бие дузпата. Как все на нас не ни изнасят тези съдии. Защо си мислят, че в Европа ще е по - различно. Дразни ме да гледам такива коментари, ако искаш да заявяваш позиции, то трябва да ги защитаваш на терена. 45 минути нямахме един удар във врата, после греди, дузпи и пак не може да вкараме. Ако съдията ни е проблем, то тогава Стойчо отстрани да почва да свири и да се свършва.....

night_wolf1984
02.12.2014 18:49

Стига,стига всички знаем,че съдийството в българия...не е на супер ниво..веднъж ще ощетят Цска,другия път Левски и то се в полза на Лудогорец.А пичовете нямат нужда от такива аванти...но така е винаги богатите клубове са по лансирани*smile*щом бибишков каза,че това дали ,лудогорец им е дал премий си остава в кухнята значи има нещо,а и преди мача в студиото споменаха за такава схема..за жалост такава е реалността в милата ни родина и такива работи не се доказват и наказват*smile*