Газиантеп ББ - Адана Демирспор, загубен

15:20
Газиантеп ББ - Адана Демирспор, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:


м. декември: 2 познати от 6 мача - 33.3% успеваемост

Залог на деня за 08.12.2014 г.



Адана Демирспор е сред най-добрите тимове в тази лига, а наличните три поредни победи в най-скорошните три изяви в първенството превръща тима в сериозен фаворит да си тръгне с точка или три. Газиантеп ББ е в много слаба форма, като в момента се подвизава в зоната на изпадащите, а от началото на сезона няма победа на собствен терен и точно сега едва ли ще вземе първа такава. В последните си две изяви на своя земя Газиантеп не само, че загуби, но и не отбеляза гол, а Адана спечели последните два мача с този опонент и днес на теория има предимство.

Прогноза: Х2, Коефициент: 1.55

Автор: Георги Сотиров

За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
08.12.2014 17:20

Хм...дали да не бухна на Енпи,Сиваспор и Юнайтед,малко парички*smile*

insane131
08.12.2014 19:13

Единият излезе вече *smile*

joro_sotirov
08.12.2014 16:46

ВИП мач от вчера неделя:

Санта Клара - Лейсоеш

първенство: Португалия, Сегунда Лига
час: 18.00ч.
прогноза: 1
коеф: 2,20
сигурност: 7/10
букмейкър:

Лейсоеш няма как да бъде максимално добре подготвен физически след като имаше домакински мач преди три дни и загуби. Освен настроението и моментната форма на гостите не е никак добра. Санта Клара има приличен състав и категорично не е сред най-слабите тимове в тази дивизия. В миналия кръг новия треньор дебютира с победа и днес е ясно, че мотивацията ще бъде над стандартното развнище в стремежа да бъдат взети нови три задължително точки на собствен терен. До момента навън Лейсоеш е 0-1-7.

краен резултат 2:0