Сан Марино Калчо – Реджиана, загубен

13:52
Сан Марино Калчо – Реджиана, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:


м. декември: 4 познати от 9 мача - 44.4% успеваемост

Залог на деня за 12.12.2014 г. 



Сан Марино Калчо се намира в дълбока и финансова, и игрова криза, като от началото на сезона има само една победа и то над единствения тим под него в таблицата. Домакините са меко казано неконкурентно способни на останалите опоненти и днес срещу един от водещите отбори в лигата трудно ще намери сили да поднесе изненада. Играчите на Реджиана ще търся задължителен успех по пътя си към горната дивизия, а те са в серия от три поредни победи и тук не следва да срещнат огромни затруднения в стремежа да грабнат всички точки.

Прогноза: 2, Коефициент: 1.70

Автор: Георги Сотиров

За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация