Мехелен - Клуб Брюж, загубен

16:04
Мехелен - Клуб Брюж, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:


м. декември: 8 познати от 13 мача - 61.5% успеваемост

Залог на деня за 17.12.2014 г.



В настоящия момент Клуб Брюж е категорично най-силния тим в елита на Белгия и логично е на първо място с комфортен аванс пред преследвача Андерлехт. Гостите ще започнат този мач с огромна част от най-добрите си играчи и ще търсят продължаване напред и в този турнир, който ще им даде възможност да приключат сезона с евентуален дубъл на домашна сцена. Мехелен е много ниско в класирането, като е изключително колеблив и се намира в доста слаба моментна форма. В седем поредни мача Мехелен няма победа в шампионата и макар до този момент да е паднал само веднъж на своя стадион, днес изглежда със силно лимитирани възможности да поднесе каквато и да била изненада.

Прогноза: 2, Коефициент: 1.75

Автор: Георги Сотиров

За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация