Юнайтед с официална оферта за Бербо

14:34
Юнайтед с официална оферта за Бербо
Манчестър Юнайтед отправи официално оферта към Тотнъм за българина Димитър Бербатов на стойност 20 милиона паунда, се казва в английския таблоид "The Sun".

Алекс Фъргюсън се надява да постигне сделка с ръководството на "шпорите" през следващата седмица, след като отправи конкретна оферта.

Целта на мениджърът на Юнайтед е да постави един до друг доказания голмайстор заедно с Уейн Рууни през следващия сезон.

Бербатов бе сред най-желаните покупки от страна на Сър Алекс през цялото време и сега неговият интерес се изрази в отправената оферта.

"Червените дяволи" са убедени, че могат да подмамят българина с участието си в Шампионската Лига, както и със заплата от 80 хил. паунда на седмица.

27-годишният Бербатов може да премине в наистина голям отбор след като прекара 2 години на "Уайт Харт Лейн". Той бе привлечен през 2006г. за 10.9 мил. паунда от Байер Леверкузен. За тези 2 сезона българският национал реализира 46 гола.

Когато през януари старши треньорът на Юнайтед пожела Бербатов, президентът на Тотнъм Даниел Леви постави цена от 30 мил. паунда за централния нападател.

Сега, когато Рамос пръсна над 50 мил. паунда за да привлече Лука Модрич, Джонатан Уудгейт, Алан Хътън, Еурелио Гомес, Джовани Дос Сантос, Крис Гънтър, Жилберто и Джон Босток нуждата от свежи пари е налице, и това най-вероятно ще подтикне лондончани да приемат предложената им оферта.

Агентът на играча Емил Данчев заяви: "Не мога да направя какъвто и да е коментар, докато Тотнъм или Юнайтед не излязат с официално становище."



 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shitfyyy
12.07.2008 19:47

Вече му е време да премине в класен отбор.

mony_koleg
12.07.2008 16:47

Ей циганчето, що си толкова зле не ми е ясно, Бербо на пейката, Бербо ще прави рубриката гол след гол в Манчестър, само да го вземат и ще гледате Бербо гол майстор на лигата

deko1991
12.07.2008 16:27

Той е класен футболист и ще е титуляр, туй че в националния няма кой да му даде един свестен пас е друг въпрос