Дадоха 1 г. условно на Майкъл Фелпс

11:05
Дадоха 1 г. условно на Майкъл Фелпс
Американският плувец Майкъл Фелпс бе осъден на 1 г. условно заради шофиране в нетрезво състояние.

Осемкратният олимпийски шампион се призна за виновен и това значително повлия да получи по-лека присъда. Съдът постанови 18 месеца изпитателен срок, като през това време Фелпс е задължен да посещава сбирките на анонимните алкохолици и да се грижи за болни в болницата към Университета Тусон в Балтимор, Мериленд.

Фелпс бе хванат да шофира с превишена скорост своя Рейндж Роувър в края на септември в щата Мериленд. Тестът показа два пъти над допустимото количество алкохол в кръвта му. В резултат, спортистът бе дисквалифициран за 6 месеца от американската федерация по плуване. Това означава, че Фелпс ще пропусне Световното по плуване, което ще се проведе от 24 юли до 16 август в Казан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sensea
20.12.2014 12:40

Тези не си поплюват!...Що не се пробват да ловят пияници в Бронкс....

night_wolf1984
20.12.2014 16:20

Че кой му е крив,че се качва пиян...дали от Бронкс..или от Париж..ква е разликата пияния си е пиян.Прави са хората...тука разни спортисти пияни блъскат хора ,убиват ги ..и ги пускат безнаказано,хората имат закони и не ги заобикалят..за видиш ли олимпийски шампиони*smile*Хората са казали закона над всичко.....май само в България някой хора с дълбоки джобове са над закона.И да кажа,че това е рицидив на Фелпс...и друг път са го хващали пиян*smile*