На Петев и Бербатов може да им трябва преводач

11:38
На Петев и Бербатов може да им трябва преводач
"На Ивайло Петев и Димитър Бербатов може да им трябва преводач в преговорите за неговото завръщане в националния отбор на България", отсече в типичния си стил отговорникът за държавния тим Йордан Лечков пред "Меридиан мач".

"Аз подкрепям Ивайло изцяло за това негово решение. Няма как да съм против. Но нали знаете какво се случи, когато Лотар Матеус и Любо Пенев говориха с Бербатов. Той им каза, че не иска да се връща заради мен. Кажете ми какъв е проблемът му с мен? Аз нямам нищо против него. Бербатов е вторият ни най-добър футболист след Христо Стоичков", продължи вицепрезидентът на БФС.

"Дали сме пълна свобода на Ивайло. Той сам решава кого да вика и кого не", допълни Лечков.

На въпрос дали прекалената свобода не попречи на бившия селекционер Любослав Пенев да постигне по-добри резултати Лечков отговори: "Не искам да коментирам тази тема и да се връщам на стари неща."

За финал бившият кмет на Сливен говори и за подозренията си, че част от футболистите в националния тим са бойкотирали мача с Малта, завършил позорно 1:1 на "Васил Левски". "Ако се разбере кои точно са футболистите, които са бойкотирали, според мен те не трябва повече да бъдат викани в националния отбор. Аз мисля, че имаше бойкот. Нямам доказателства, но това не ми пречи да имам собствено мнение", завърши Йордан Лечков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mark.delchev
23.12.2014 15:31

Ясно е че Лечков не иска да върне Бербатов но се прави на важен.

kapitana123
20.12.2014 20:19

Вече е ясно, че и с Петев националният няма да го бъде. Отборът трябва да подобрява играта си, а той се загрижил... да вика Бербатов

Jason_Scotland
20.12.2014 19:54

"На Петев и Бербатов може да им трябва преводач" ... а на тебе ти требе една гьостерица неодялана*evil*

forsberg
20.12.2014 19:43

Тоя плешивия и ония с перуката докато не се махнат, ако ще и Жоэе , Анчелоти, Глардиола да доидат пак няма да има успех националния . Което е много жалко *sad*

tenebrum
20.12.2014 19:18

плешивия гангстер да изчезва заедно с другия плешив перуци и футбола ни може и да се оправи

greenhool
20.12.2014 15:47

Лече стига интриги,ама то това ти е работата нали..?

stimulant
20.12.2014 12:57

лечков няма моралното право даже да говори за Бербатов по какъвто и да е повод, на всички е ясно защо бате Митко не играе в националния, не веднъж го е казвал.