Гришо: Целта ми е да спечеля турнир от Големия шлем

19:46
Гришо: Целта ми е да спечеля турнир от Големия шлем
Българинът Григор Димитров е амбициран да надгради през новия сезон постигнатото през 2014-а година, като желанието му е да спечели първа титла от Големия шлем. Димитров в момента работи усилено в Калифорния, след което ще се премести в Австралия, очаквайки първия турнир от Шлема за 2015-а година.

Димитров, в момента 11-и в световната ранглиста, ще подгрее за Откритото първенство на Австралия с турнира в Бризбейн заедно с едни от най-големите имена в този спорт - Новак Джокович, Анди Мъри, Рафаел Надал. 23-годишният Григор се класира на четвъртфинал в последното издание на турнира в Австралия миналия сезон, докато по-късно през сезона се наслаждаваше на полуфинал на Уимбълдън. Той каза по повод предстоящия сезон:

"Да влезеш във втората седмица на турнирите от Големия Шлем беше едно ново преживяване за мене. Което аз мога да направя още по-добро следващия път с може би различен подход към мачовете. "Просто не съм доволен от някои мачове през миналата година, които изиграх. Знам, че мога да играя много по-добре. Бях малко неспокоен в някои моменти и знам, че това не бива да се повтори. Не би трябвало да играя по този начин", каза още Григор Димитров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sensea
27.12.2014 19:51

Гришо ! Пожелавам ти да спечелиш не един , а Шлема в една година!!!