Гришо и Маша тренират заедно

21:10
Гришо и Маша тренират заедно
Григор Димитров и Мария Шарапова тренират заедно в Лос Анджелис. И двамата се готвят за началото на новия сезон. Най-добрият български тенисист и руската му приятелка ще започнат заедно на турнира в Бризбейн (Авл). Точно там миналата година талантът от Хасково стигна първия си финал във веригата на АТП, информира "24 часа".

"Просто още един ден в цирка", написа бившата №1 в световната ранглиста към снимката, на която с Григор изпълняват упражнение с топка на корта.

Когато не е с ракета за тенис в ръка, Григор я сменя със стик за голф и не пропусна да отбележи, че условията за добри удари в Калифорния са прекрасни.

"Стълба към небето", е коментарът към снимка, на която се вижда как Димитров катери височина като част от физическата си подготовка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

simon_66
28.12.2014 22:11

А никой не забелязва,че има грешка в статията..финалът на Григор на този турнир не беше миналия сезон,а преди 2 сезона срещу Мъри!Миналия падна рано-рано от Чилич *wink*

tishowinner2
29.12.2014 01:35

Напротив грешка в статията няма ! Точно миналата 2013 година Григор игра финал с Мъри а тази която все още не е приключила 2014 Гришо падна от Чилич втори рунд !

sensea
28.12.2014 21:45

Да ...трябват и тренировки ...не само......снимки да речем....