Григор: Тренирах брутално в САЩ

22:00
Григор: Тренирах брутално в САЩ
Григор Димитров пристигна в Бризбейн, където ще открие новия сезон с участие на турнира с награден фонд $494,310, на който преди две години достигна до дебютния си финал на ниво АТР, информира "24 часа".

В интервю за Courier Mail българинът, който ще бъде поставен под №4 в основната схема и ще стартира директно от втория кръг, определи като брутална предсезонната си подготовка, която проведе в Лос Анджелис през декември, а след това бе помолен да коментира изказванията на някои специалисти (сред тях и Новак Джокович), които го определиха като един от кандидатите за титла от „Големият шлем” през 2015 г.

"Разбира се, че съм поласкан от това, но трябва да го докажа. Надявам се, че ще постигна по-добри резултати през тази година и идвам в Бризбейн, за да покажа най-добрия си тенис. Готов съм да изляза на корта. Не се чувствам нервен, а просто съм развълнуван за началото на сезона", сподели Григор.

Най-добрият български тенисист вече проведе първата си тренировка в австралийския град, а в Twitter изрази радостта си, че отново се е събрал с екипа си. "Отборът е отново заедно! Щастлив съм, че имам до себе си истинския австралиец Роджър Рашийд и г-н Вивие", написа Димитров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация