Томов: За ЦСКА има само един изход

18:54
Томов: За ЦСКА има само един изход
Главният акционер в ЦСКА Александър Томов сподели каква е визията му за развитието на клуба през 2015 година. Той направи това от Англия, където и посрещна новата година.

"2015-а ще е много важна за нас. Тя ще е ключова в развитието на ЦСКА. Трябва да действаме внимателно, с поглед към бъдещето и ще успеем да постигнем целите си. Най-голяма част от усилията ни естествено ще са насочени в битката за титлата. Очаква ни много тежка борба. Не си правим илюзии, но ЦСКА ще е на върха в края на сезона. Друг изход не приемам!", категоричен бе Томов пред "Тема спорт".

"Искам да благодаря специално на привържениците ни, без които нямаше да постигнем нищо. Благодаря им за справедливата критика - те винаги казваха нещата в очите на ръководството и ни помагат да вървим в правилната посока. Феновете са чудесен коректив, а подкрепата им беше дори още по-чудесна. Пожелавам им много здраве и успехи през новата година и редица щастливи мигове с любимия ЦСКА", добави силната фигура на "Армията".

"В понеделник се връщам в България и тогава ще говоря по-подробно за бъдещето пред ЦСКА. Но аз съм оптимист и няма как да не бъда, защото е видно, че клубът върви напред. Не затъваме В дългове, а тъкмо обратното - намаляваме ги", каза още Томов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация