Трансферен часовник (11 юли)

10:02
Трансферен часовник (11 юли)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.



20:17 часа: Младият нападател на Манчестър Юнайтед и Англия Фрейзър Кембъл вече е футболист на Съндърланд. 21-годишният играч отива при "черните котки" за 4 години срещу сумата от 3,5 милиона английски лири.


19:46 часа: Испанският гранд Барселона отново е на път да насочи вниманието си към нападателя на националния отбор Дани Гуиса.


19:15 часа: Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо бе категоричен, че нито Манчестър Юнайтед, нито който и да е клуб ще може да привлече Серхио Агуеро, тъй като той не се продава при никакви условия.


18:48 часа: Клаас Ян Хунтелаар изглежда близо до трансфер в Щутгарт. Настоящият клуб на футболиста Реал Мадрид и тимът от града на "Мерцедес" са постигнали споразумение за трансферна сума от 18 милиона евро.


18:17 часа: Халфът на Заглебие Михал Голински е трансферна цел на Левски, пишат медиите в Полша.


18:02 часа: Тимът на Фиорентина е готов да плати 7 милиона евро плюс футболиста Мануел Да Коща на португалския гранд Порто.


17:27 часа: Манчестър Сити ще финализира трансфера на Карлос Тевес най-късно във вторник следващата седмица, твърди вестник "Таймс".


17:12 часа: Нападателят на Интер Хулио Крус, може да премине в тима на Лацио, съобщи "Кориере Дела Сера".


16:57 часа: Полузащитникът на Ливърул Шави Алонсо е споделил с мениджъра на тима Рафаел Бенитес желанието си да премине в Реал Мадрид.


16:21 часа: Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо отрече в клуба да е получавана оферта от Манчестър Юнайтед за нападателя на "дюшекчиите" Серхио Агуеро.


16:05 часа: Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап ще се опита да се включи в битката за подписа на младежкия национал на Англия Кайл Наутън.


15:40 часа: Палермо привлече аржентинския халф на Хуракан Хавиер Пасторе, съобщава официалният сайт на италианския тим.


15:14 часа: Няма оферта от Рейнджърс за нападателя на Ювентус Давид Трезеге, съобщи мениджърът на играча Антонио Калиендо.


14:54 часа: Английският Ливърпул привлече защитника на Пари Сен Жермен Крис Мавинга, съобщава "Скай Спортс".


14:38 часа: Камерунският нападател Жозеф-Дезире Жоб, който бе пред трансфер в Левски, е на път да подпише с английския Куинс Парк Рейнджърс, съобщава "Скай Спортс".


14:17 часа: Френският гранд ПСЖ привлече в редиците си за врататаря на Валансиен Вили Грондин, съобщава официалният сайт на клуба.


13:57 часа: Мениджърът на Блекбърн Сам Алърдайс иска да вземе Бенжани Мварувари от Манчестър Сити.


13:33 часа: Адриано Галиани ще се заеме лично с трансфера на Луиш Фабиано в Милан, пише "Кориере дело Спорт".


12:56 часа: Младият американски нападател на Виляреал Жози Алтидор вероятно ще премине под наем в гръцкия елитен Олимпиакос.


12:35 часа: Болтън проявява много сериозен интерес към камерунския офанзивен полузащитник на Бетис Ахил Емана.


12:14 часа: Италианският елитен Сиена привлече в редиците си полузащитника на Каляри Микеле Фини, съобщава oфициалният сайт на клуба.


11:58 часа: Евертън предлага 12 милиона пауинда за звездата на белгийския Стандарт Лиеж Стивън Дефур, пише "Сън".


11:34 часа: Сампдория привлече в редиците си под наем за един сезон Лучано Заури от Лацио, съобщава официалният сайт на генуазци.


11:17 часа: Левски ще опит да вземе нападателя на Севойно Марко Павичевич, съобщава "Меридиан мач". "Сините" са останали с добри впечатления от футболиста по време на контролата със сръбския тим в Самоков.


11:01 часа: Завидно упорство демонстрира ръководството на Манчестър Сити в опитите си да вземе защитника на Челси Джон Тери. Според пресата в Англия, "гражданите" ще отправят нова оферта за английския национал.


10:43 часа: Реал Мадрид няма да привлече в тима си халфа на Удинезе Гаетано Д\'Агостино, съобщава "Марка".


10:28 часа: Новата трансферна цел на лондонския Арсенал е Гьокхан Инлер от Удинезе.


10:03 часа: Байерн Мюнхен проявява интерес към защитника на Челси Жозе Босингва, съобщи германското издание "Билд".


09:40 часа: Завърналият се в Примера дивисион отбор на Реал Сарагоса е най-близо до подписа на обещаващия колумбийски нападател Фалкао.


09:24 часа: Шампионът на Белгия Стандард Лиеж попълни редиците си с бразилския защитник Алекс Мораеш.


09:06 часа: Тотнъм продължава с опитите си да намери класен нападател и този път изборът на мениджъра Хари Реднап е паднал върху футболиста на Астън Вила Джон Карю.


08:48 часа: Ирландският национал Ричард Дън е отклонил офертите на Сток Сити и Съндърланд, съобщава "Дейли Мейл".


08:32 часа: Желсон Фернандеш напусна Манчестър Сити и се присъедини към френския Сент Етиен, съобщи официалният сайт на английския клуб.


08:05 часа: Португалският полузащитник Маниш е играч на турския Анкарагюджу, пише вестник "Марка".


07:47 часа: Манчестър Сити окончателно се отказа от плановете си да привлече нападателя на Барселона Самуел Ето\\\\\\\'о.

07:30 часа: Десният бек на Атлетико Мадрид Хуан Валера сложи подписа си под нов двегодишен договор с тима на "дюшекчиите".

07:12 часа: Мениджърът на Хъл Сити Фил Браун потвърди, че клубът ще отправи оферта за нападателя на Фулъм Боби Замора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация