Отборът по футзал на Winner.Bg завоюва поредната си купа

11:48
Отборът по футзал на Winner.Bg завоюва поредната си купа
Отборът на Winner .Bg спечели с 5:2 финалния двубой от веригата турнири по "Плажен футбол - зона София" срещу миналогодишния шампион Метрополитен . Организираното от Българска лига по футзал и Мениджърска агенция "LP Super Sport" мероприятие се проведе в Плажния комплекс - "Люлин Бийч" .
/>
/> В първото издание от веригата участваха 8 отбора , разпределени в две групи . В първата група жребият определи съперниците на Winner .Bg да бъдат Метрополитен , Арена .Бг и Смърфовете . Във втората група се бяха изтеглени отборите на Мега Ел , Надежда , УАСГ и Йънг Бойс .
/>
/> Поради различните и специфични условия на пясъчния терен , футболистите на Winner .Bg се препънаха в първия двубой с 2:4 , точно срещу миналогодишния шампион Метрополитен . Този факт подейства стимулиращо на дългогодишните участници на футзал турнири и въпреки сaмоотвержените и сърцати игри на противниците , основният претендент за титлата Winner .Bg достигна финал .
/>
/> На финала един срещу друг се изправиха Метрополитен , който имаше за задача да защити трофея си и Winner .Bg , който целеше да повдигне нивото на футбол в плажните надпревари , и успя .
/>
/> Със завидни футболни качества се изявиха шампионите в лицето на: Маноел Кръстев (вратар) , Найден Маринов , Александър Тенишев , Любомир Тодоров , Цветан Цветанов , Ивайло Илиев и Костадин Костов , който се отличи като най-полезен играч и голмайстор на отбора .
/>
/> Третото място остана за един от редовните и опитни участници - Надежда , а четвъртата позиция заеха новите надежди на футзал формата в България - Йънг Бойс .
/>
/> Предстои следващият кръг от веригата , в който ще стане ясно дали Winner .Bg ще защити нивото и стила на плажния футбол , който наложи . Вторият кръг от турнирната надпревара ще се проведе на 19 и 20-ти юли на Плажния комплекс - "Люлин Бийч" .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари