Кобрата: Мачът с Кличко беше отличен ход за мен

23:20
Кобрата: Мачът с Кличко беше отличен ход за мен
Въпреки че загуби битката за световната титла в професионалния бокс в тежка категория, Кубрат Пулев счита мача си срещу украинеца Владимир Кличко за отличен свой стратегически ход.

Това заяви Кобрата пред Петър Стоянов от "ТВ7" на базата в Белмекен, където поддържа формата си.

"Нямам яснота дали ще продължа договора си с настоящата ми промоутърска компания. Водя преговори – и с моята агенция, и с други. Важното е, че интерес към мен не липсва. Аз играя шах, стратег съм, преценил съм, че от мача с Кличко, въпреки загубата, аз мога да жъна само дивиденти", заяви Кубрат Пулев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
13.01.2015 09:48

Дивидентите са, че сега всички ще искат да се бият с него, преди ги беше страх, а сега ще се хвърлят след като видяха как Кубрат не се движеше по ринга, а беше като залепен за пода (може за това да е виновен първия силен удар на Кличко, но последния също отнесе сериозна тупалка, но продължи да играе с крака). Според мен Кубрат има възможности да стане доста добър, но му трябва тренер, който да го научи, как да вкарва силни удари, например удара с който Кубрат разклати Кличко беше добър, но нямаше ускорение, а с него идва и по голямата сила, Кубрат го фрасна без да мръдне от място, докато Кличко вкарваше ударите си с крачка напред, така силата му се утроява, но наистина трябва да знае, кога да го направи, защото иначе може да се окаже нокаутиран, затова на нашия му трябва по добър тренер и той го знае. Ако си оправи играта с крака, смятам че има шанс да с е пребори за световната титла, дори и с Кличко (въпреки че тоя няма да му даде втори шанс). Кубрат тренира за сила, но не и затова как да я използва, тренира за издръжливост, но за какво му е ако играе 5 рунда? Още не е излязъл от аматьорския бокс, просто движението и играта му трябва да се подобрят.

Futbolfen
13.01.2015 00:04

изкарайте ми ги и двамата *lol**lol* ама на домашна гроздова

sensea
12.01.2015 23:27

Дай боже всекиму такъв дивидент !...Лично аз съм навит на хилядарка за шамар от Кличко ....може и два....

night_wolf1984
12.01.2015 23:53

Той с шамари не удря като жена....ляв прав и си долу*smile*я

gordon_shumway
12.01.2015 23:49

Внимавай с пожеланията - с тази сила, с която удря украинеца може да ритнеш камбаната от 1 шамар...