Трансферен часовник (12 юли)

10:15
Трансферен часовник (12 юли)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.



19:20 часа: Футболистът на Интер Патрик Виейра може да се върне в английската Висша лига това лято. Сериозен интерес към него проявява Съндърланд.


18:51 часа: Звездата на Арсенал Робин ван Перси е отхвърлил предложения от страна на Челси, Манчестър Сити, Интер и Ювентус през лятото, за да подпише нов договор с лондонския клуб.


18:27 часа: Интер подновява интереса си към футболиста на Тотнъм Джърмейн Джинас.


18:01 часа: Фиорентина е на път да върне уругвайския стрелец на Севиля Ернесто Шевантон в Италия.


17:39 часа: Защитникът на Лион Фабио Гросо най-вероятно ще се присъедини към Ювентус през следващата седмица.


17:25 часа: Болтън направи втория си трансфер през това лято, след като взе под наем капитана на изпадналия от елита тим на Уест Бромич Пол Робинсън.


17:06 часа: Джон Тери иска разрешение от Челси да започне преговори за трансфер в Манчестър Сити, съобщават медиите на Острова.


16:40 часа: Ръководството на английския гранд Челси потвърди днес, че датчанинът Франк Арнесен е назначен за новия спортен директор на клуба.


16:17 часа: Трансферната сага около нападателя на Валенсия Давид Вия може да се разплете утре, твърди "Спорт".


15:56 часа: Фенербахче е все по-близо до подписа на Хамит Алтинтоп от Байерн Мюнхен, съобщава "Билд".


15:33 часа: Джузепе Маскара сложи край на спекулациите, че ще премине в Наполи, след като днес удължи договора си с Катания до 2013 година.


15:14 часа: Манчестър Сити се интересува от защитника на Порто Бруно Алвеш, съобщава "Дейли Стар". Според изданието, ако Сити се провалят в опитите си да закупят Джон Тери от Челси, ще отправят конкретна оферта на стойност 20 млн. паунда за португалеца.


14:41 часа: Бразилският вратар на Валенсия Ренан може в близките дни да подпише с новака в Примера дивисион Херес, заяви агентът му Айтор Монтеро.


14:24 часа: Четири много сериозни оферти от топ клубове за нападателя Фернандо Торес са били отхвърлени от шефовете на Ливърпул, съобщава "Съндей Мирър".


13:47 часа: Според медиите в Испания, нападателят Давид Вия ще прекъсне предсрочно ваканцията си, за да се срещне с шефовете на Валенсия. На срещата испанският национал ще поиска да бъде продаден на Барселона.


13:24 часа: Мениджърът на Челси Карло Анчелоти е набелязал Стивън Тейлър за заместник на Джон Тери, ако капитанът на "сините" реши да приеме офертата на Манчестър Сити.


13:11 часа: Чешкият футболист Павел Недвед отказа предложението на Интер да продължи кариерата си на "Сан Сиро".


12:46 часа: Отборът на Барселона официално приключи процедурите по трансфера на бразилския голмайстор Кейрисон, пише "Спорт".


12:29 часа: Барселона готви нова оферта за халфа на Байерн Мюнхен Франк Рибери. Германският гранд закова френския си халф на 80 милиона евро, но "каталунците" ще се опитат да намалят тази сума, като включат към сделката Александър Хлеб и Ейдур Гудьонсен.


12:01 часа: ЦСКА ще подпише 3-годишни договори с Тодор Тимонов и Николай Манчев, твърди "Меридиан мач". Това ще стане веднага след като двамата разтрогнат договорите си с Ботев на предстоящия арбитраж.


11:39 часа: Клаас Ян Хунтелаар е отхвърлил първоначалната оферта на германския Щутгарт. Причината е, че играчът не е доволен от личните условия.


11:18 часа: Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен е бил пред завръщане в Ливърпул, съобщава "Пийпъл".


10:53 часа: Три английски тима са заявили желанието си да привлекат нападателя на Ливърпул Фернандо Торес, пише "Дейли Стар". Манчестърските Юнайтед и Сити, както и Челси предлагат по 60 милиона британски паунда за футболиста.


►10:34 часа: Трансферът на Самуел Ето\'о в Манчестър Сити пропадна, но по всичко изглежда, че сагата около нападателя на Барселона няма да спре до тук. Шампионът на Англия и градски съперник на Сити – Манчестър Юнайтед се готви да отправи оферта за камерунеца, твърди "The News of the World".


►10:16 часа:
Агентът Диего Форлан Даниел Болотникоф заяви, че не е постъпвала оферта от Барселона за неговия клиент.


09:58 часа: Челси готви да извади 70 милиона евро плюс Деко и Рикардо Карвальо за звездата на Интер Златан Ибрахимович.


09:17 часа: Шефовете на английския гранд Ливърпул сериозно умуват дали да приемат офертата на Реал Мадрид за Шаби Алонсо.


09:10 часа: Малага ще започне преговори с Порто за привличането на защитника Милан Степанов.


08:42 часа: Нападателят на Бърнли Бесарт Бериша подписа договор с германския Арминия Билефелд, съобщава "Билд".


08:19 часа: Румънският нападател на Фиорентина Адриан Муту потвърди информацията, че ще остане в тима от Флоренция, независимо какво се пише за него в последните седмици.


08:06 часа: Френският Сошо се подсили с американския национал Чарли Дейвис, който нашумя с добрите си изяви по време на турнира за Купата на Конфедерациите.


07:44 часа: Италианският халф Енцо Мареска ще продължи кариерата си в шампиона на Гърция Олимпиакос. Тимът от Пирея привлече 29-годишния техничар от Севиля и сключи с него договор за 2 сезона.


07:21 часа: Френският гранд Олимпик Лион осъществи най-скъпия трансфер в историята си, привличайки Лисандро Лопес от Порто за сумата от 24 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация