Томов: Вината за Карачанаков е в неговите мениджъри

15:55
Томов: Вината за Карачанаков е в неговите мениджъри
"Вината за Антон Карачанаков не е нито в клуба, нито в играча, а в неговите мениджъри", каза президентът на ЦСКА Александър Томов.

Според Томов вината за раздялата между тях е в агентите на играча, които искат да се възползват от него като свободен агент.

"Никой не е виновен за Антон Карачанаков. Лично аз като президент, съжалявам за този случай, защото ако беше проявено малко търпение той щеше да играе някаква важна роля в перспектива. Вината е в неговите мениджъри. Проблемът не е и в заплатите, играчите си ги взеха. Те искат да му намерят клуб, и ако могат да му намерят, аз ще бъда първия, който ще го пусне. Не ни е предлагана оферта, за каквато и да била сума. Вероятно мениджърите му искат да се възползват и да го продадат като свободен агент. Аз мисля, че в ЦСКА Карачанаков щеше да си вдига цената", коментира Томов.

"Стойчо Младенов има страхотна тактика постепенно да изгражда звезди. Не е била инициатива нито на клуба, нито на треньорите Карачанаков да напусне. Аз лично имам много добро отношение към него. Ако му намерят отбор нека се развива. Когато някой напусне ЦСКА и назове неискрени причини, ние сме длъжни да защитаваме клуба. Сега имаме основание да го защитим. Имаше публична заповед със заплатите на всички играчи. Те бяха отпуска по това време, но съдът ще реши дали имаме основания или не", каза още Томов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shoshibgFB
15.01.2015 09:25

Стойчо и Сашвто са царе на хватката :"Проблема не е в нашия телевизор", обаче.