Сурово наказание за Фърдинанд

16:11
Сурово наказание за Фърдинанд
Моментите на лудост от страна на Рио Фърдинанд през изминалия сезон в срещата на "Стамфорд Бридж" може да му костват капитанската лента на отбора на Англия.

30-годишният играч вероятно ще получи наказание за 4 мача и глоба от 200 000 паунда за това, че е изритал един от стюардите на Челси след битката между лондончани и Манчестър Юнайтед през месец април.

"SunSport" разкри, че шефовете на Английската Федерация са изискали снимки и свидетелски показания от персонала на "сините" относно инцидента в тунела, когато защитникът на настоящия английски шампион е посегнал на Трейси Рей.

Тя се е нуждаела от болнично лечение заради разкъсване на лявото си бедро и е получила единствено букет цветя от Фърдинанд в знак на извинение.

Скандалът почти сигурно ще лиши играчa на "червените дяволи" от капитанската лента на своя национален отбор. Фабио Капело трябва да назове своя лидер за срещите от квалификационната група за Световната Купа до 20 август, когато "трите лъва" ще играят приятелска среща с отбора на Чехия. Съществува вероятност бившият футболист на Лийдс да не попадне изобщо в отбора за този мач.

Евентуалното отпадане на Фърдинанд от борбата за капитанската лента означава, че за нея главните действащи ще бъдат капитаните на Челси и Ливърпул Джон Тери и Стивън Джерард.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация