Томов: Готови сме с проекти за стадиона

15:58
Томов: Готови сме с проекти за стадиона
Президентът на ЦСКА Александър Томов заяви, че клубът не е зависим от изходящи трансфери,.

Томов разкри, че ръководството на армейците е подготвено с няколко варианта за бюджета на тима. Освен това, главният акционер призна, че се очаква още двама играчи да дойдат в клуба.

"Върховният критерий на ЦСКА са плейофите и за това главното ни е съставът. Досега имаме двама нови и вероятно ще има още един или двама. Ние не искаме да продаваме, ако нямаме две равностойни замени. В момента сме доволни от новите си попълнения. Водят се преговори за изходящи трансфери и ако има нещо крайно ще го обявим. Не искаме да продаваме футболист без равностойна замяна и второ не искам да има подценяваме наши играчи, чиято цена расте непрекъснато. Ако няма достойни и адекватни предложения ще сведем изходящите трансфери до минимум", каза Томов.

По повод публикациите за новото попълнение Стефан Николич, в които черногорският нападател е заснет как се вози пиян на такси, Томов каза: "Понякога не можем да разберем дали не сме камили, такива информации четем за ЦСКА. Николич е изграден състезател, който е играл в сериозни отбори. Дисциплината в тима ни е на много високо ниво, а това, което беше писано конкретно, мисля, че всеки млад човек може да има хубави партита, но да се пише в централна медия за мен е липса на вкус", каза още Томов. Той допълни, че нещата с базите на ЦСКА са в напреднала фаза и в момента съвместна група, заедно с министерството на спорта работи по процедурите за връщане. "Ние ще изпълним всички исканията на министерството, за да си върнем базите. Готови сме с проекти за стадиона, като имаме и инвестиционни предложения."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
14.01.2015 18:36

обзалагам се, че ако му разрешат да строи ще вдигне МОЛ

Drakoveca
15.01.2015 15:05

Какъв е тоя х2 да нямаш някоя прогноза??? Пък и Георги Илиев е бил рекетьор и какво ли още не, но това не му е пречело да инвестира в Локото... Гришата е същата история. Така че по- леко с умозаключенията и изхвърлянията за х2 не знаеш отсреща на компа какъв стои.

Kalinho
14.01.2015 22:23

каквото имаш х 2 *smile* един съвет първо му виж автобиографията и ела пак *smile*

Drakoveca
14.01.2015 20:43

На какво се обзалагаш???

sensea
14.01.2015 17:13

Даа ....това с повръщането е фотошоп.....