Уморен, слаб Локо Сф!

19:25
Уморен, слаб Локо Сф!
Локо Сф. в последните години бе в челната тройка на българския футбол, затова ни бе любопитно какви са възможностите на тима, имат ли сили "червено-черните" и през този сезон да бъдат сред водещите ни състави, да са сериозен опортюнист на терена на Левски, ЦСКА, Литекс, Черно море, Славия...

Независимо, че "железничарите" са още в ранен етап от подготовката, все пак може да се прецени дали са налице качествени попълнения, на мястото на напусналите.
Като своеобразен лакмус се прие проверката в Банско, в която Локо отстъпи от Пирин с 0:1.
Тук му е мястото да отбележим добрите и лошите вести за почитателите на бронзовите медалисти. За тях бе интересен факта как ще се представят заместниците на: вратаря Голубович, десния халф-бек Малин Орачев, стопера Дончев и плеймекъра Дафчев.

Нека започнем с лошите вести!
Тимът игра добре само през първите 15-20 мин. До тогава "червено-черните" бяха свежи и демонстрираха не само красиви изпълнения, но и преса. След това обаче почна една мъка, мъка, мъка!
"Уморени сме! Смазани сме от тежките натоварвания!", оплакваха се след 0:1 от Пирин играчите на Окука.
В този спаринг като титуляр бе пуснат унгарецът Балаш, който трябваше да се изяви на поста десен халф, но не го стори, не задоволи и резонно ще бъде отпратен.
Вратарят Галев допусна елементарна грешка при изпълнение на фаул, от който стана гола за Пирин. Новият страж Бонджулич не може да бъде оценен, тъй като докато бе на вратата, почти нямаше работа.

Дойде реда и на добрите вести!

Плеймекърът Светослав Дяков се движеше неуморно по целия терен, подаваше топката не само настрани и назад, но и доста често напред.
Бандаловски бе доста агресивен като десен защитник, бърз, подвижен, ефективен.
Стоперът Ваня Дзаферович, който дойде в Локо преди лятната пауза може да се каже, че е най-добрият бранител на "червено-черните".
Ако може да се направи извод от една проверка, то може да се отчете, че Локо Сф няма въздух, усеща липсва на: стил, креативност и ефективност. Това определено го прави неконкурентноспособен за българското първенство, притеснителен е факта, че наближават и евромачовете...

Вярно, сега състезателите на Окука са изтощени от тежките натоварвания, но вместо много и бързо да тичат, те можеха да направят така, че само топката да се движи доста и на висока скорост. Тя, поне не се уморява, дори не се сърди, когато често я ритат към противниковата врата. Това не го разбраха почналите като титуляри срещу Пирин: Бонджулич, Бандаловски, Г. Марков, Дзаферович, Добрев, Дяков, Иванов, Златински, Митев, Балаш, Джилас. А също и влезлите като резерви: Галев, Пасков, Лопеш, Коилов, Павлов, Атанасов, Списич, Рангелов, Димитров.

Така, всички те, в по-малка или в по-голяма степен ни накараха да видим един уморен, слаб Локомотив Сф!


\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Huku
15.07.2008 11:18

Само неразбрах това как ще стане
"само топката да се движи доста и на висока скорост."

а футболистите да седят и да я гледат