Балъков: Ваюши не е идвал на нито една тренировка

10:28
Балъков:  Ваюши не е идвал на нито една тренировка
Старши-треньорът на Литекс Красимир Балъков заяви пред "Тема спорт", че няма да разчита на албанеца Армандо Ваюши, след като той не води подготовка с тима. Крилото все още не се е явил в лагера на ловчанлии, които направиха първа тренировка още на 11 януари. Първоначално се твърдеше, че Ваюши е получил по-дълга почивка. Впоследствие се оказа, че албанецът не иска да продължи договора си с Литекс, който изтича през лятото, и че си урежда трансфер в Италия през главата на ръководството.

"Откакто започнахме подготовка на 11 януари, Ваюши не е идвал на нито една тренировка. Изобщо не искам да го коментирам. Притеснява ме, ако има нещо, свързано с моите състезатели, които сега тренирам - дали са здрави, имат ли контузии. Това, че някой не е дошъл, не ме притеснява. Всеки има право да решава какво да прави", каза наставникът на Литекс пред "Тема Спорт".

"Аз разчитам на футболистите, които са при мен. Ако някой не е при мен, значи не разчитам на него. Или по-скоро Ваюши не разчита на себе си. Клубът трябва да се оправи с него. Повече нищо друго не мога да ви кажа", завърши героят от САЩ'94.

Днес ловчанлии гостуват на Пирин Благоевград в четвъртата си контрола от подготовката. Дотук тимът записа загуба (0:3 от Локомотив Пловдив), победа (8:0 над Раковски) и равенство (1:1 с Евроколеж).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Berrba
31.01.2015 14:17

Ех албанецо не си незаменим но грешиш -или някой ти мъти главичката*cards*