Томов отличен с поредно признание

14:55
Томов отличен с поредно признание
Президентът на ЦСКА Александър Томов бе удостоен с наградата "Златен Скункс", която се връчва на хората от елита, съумели да осмеят по-възможно най-добър начин себе си допускайки фрапантни гафове. Странното отличие се връчва от организаторите на телевизионното шоу "Господари на ефира".

Шефът на "червените" е приел връчената му статуетка, но не е пропуснал да се заяде за пореден път през последните седмици с Тодор Батков:

"Приех наградата с усмивка, но смятам, че когато цялата истина излезе наяве, то би било редно тази статуетка да краси витрината на истинския победител. Мисля, че тя би прилягала напълно на Тодор Батков", заяви Томов.

Бившият политик обаче не е първият носител на тази награда от страна на "армейците". През 2006г. тогавашният старши треньор Миодраг Йешич също бе удостоен с тази награда, след като под негово ръководство бе заличен аванса от 7 точки само 4 кръга след започване на пролетния дял от шампионата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Huku
16.07.2008 08:54

roommen, този колос на журналистиката (г-н Тасков) сега ще се покрие за дълго. Това е изпитан метод на всички червени *smile*
Но след някоя невероятна победа над Първа Атомна пак ще изпълзи от дупката си *smile*

roommen
15.07.2008 22:59

С интерес очаквам каква ще бъде поредната статия на г-н Тасков относно конртолата на ненадминатият ни евробоец със световното страшилище вилем 2 .

brickbat
15.07.2008 16:57

Ех как ми се искаше да гледам на есен Бдин Видин - цска, но уви чорбарите се измъкнаха