Зизу: Франк Рибери е най-добрият футболист в света

08:41
Зизу: Франк Рибери е най-добрият футболист в света
Франк Рибери е най-добрият футболист в света, смята Зинедин Зидан. Французинът сподели, че Лионел Меси и Кристиано Роналдо също са страхотни играчи, но според него халфът на Байерн Мюнхен е № 1 в момента.

"В света има много добри футболисти като Кристиано Роналдо или Меси, но най-добрият за мен е Рибери. И не казвам това, защото съм французин, а защото той наистина е много добър", каза Зизу.

Легендарният футболист на Реал Мадрид и Франция смята още, че "белия балет" не трябва да получава етикети като "галактикос", защото ефектът от подобни определения е негативен.

"Президентът на Реал иска най-добрите играчи в отбора си, но не бива да им казва "галактикос". Спомням си, че когато Бекъм, Фиго, Роналдо и аз играехме на "Бернабеу" ни наричаха така и резултатът бе много негативен. Хората просто трябва да ги наричат най-добрите и толкова", смята французинът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

naruto653
17.07.2009 10:01

За пръв път съм съгласен с друзалин.А и златните топки показват.Миналата Роналдо,тая-Меси.

plamen_titan
15.07.2009 16:19

Франк Рибери е много добър футболист,но му липсват големи отличия и това му пречи да се нареди сред най-добрите.С Байерн/М/ е много малка вероятността да ги спечели.Французинът не е по-слаб от Роналдо,Меси и Кака.Но разликата е там,че те играят/играеха/ в отбори,които през последните години бяха фаворити за ШЛ-/Манчестър/Юн/,Барселона и Милан.

Cris_7
14.07.2009 18:27

Рибери е много добър , но не е най-добрия ! Роналдо и Меси са най-добрите тва трябва вс. да го разберат..!

drusalin
14.07.2009 17:11

arsenov смешник много си прост . Ми прав си е ... нищо не е доказал Рибери . ДА отличен футболист е ,лидер е . В байерн нищо няма да постигне ! Ако отиде в Барса , Реал или някой голям клуб в Англия ще е чудесно за него . С голямо сърце и желание играе заради това може да стане един ден " най - добрия в света " както вика Зидан . Но в момента не е доказал абсолютно НИЩО ! Това че Франция не се представя добре и че е лидер на националния им . И това че Бауерн играят зле ... и то Германското първенство неможе да се сравнява нито с Испанското , нито с Английското !

arsenov
14.07.2009 15:07

Crissstiano ае смешник ходи си пиши коментарите за тъпия идол на друго място, бил с 2 класи над рибери *lol* luddeN не правя сравнения а гледам факти факт е че бремен свършиха 10-ti в немското а играха с милан 2 мача и двата Х тва са фактите пич а след 2 седмици съм на мач на байерн и милан и ще ти пиша пак тогава обещавам *smile*

Crissstiano
14.07.2009 13:58

Кристиано е с две класи над всички,това е ясно,а Рибери не е показал нищо особено,че даже да го слагат в тройката на най-добрите играчи,дано да си остане в Байерн.

luddeN
14.07.2009 13:25

arsenov Как ще сравняваш немското с испанско,английксото и италианското ? Това е невъзможно !

arsenov
14.07.2009 12:06

luddeN как го реши че е в пъти по лесно е професоре? зидан казва своето мнение че за него рибери е най добрия а всеки си има мнение се едно тъпите ви коментари оше колко други е имало са напълно излишни!!

luddeN
14.07.2009 11:54

Рибери срещу Барса не показа абсолютно нищо ... А в Бундеслигата да, все пак там е в пъти по лесно *smile* Меси си е най-добрият всеко го знае , Зизу е французин и затова казва, че Рибери е номер 1

FLY_I
14.07.2009 11:37

от тука нататъка спорът става философски *lol*

MeToDueB
14.07.2009 10:30

то е ясно, че и Тевес и Робиньо са добри и качествата им не могат да се оспорват, обаче .. от най-добрите .. има още бая хляб да ядат ..

MeToDueB
14.07.2009 10:00

къде го вреди Тевес *joking* това си е твое мнение де .. но Тевес има страшно много минуси в играта .. плюсове са му, единствено борбеността и себераздаването, но една топка не може да спре и не играе отборно, а се лакоми постоянно .. пък и този Робиньо хахахаха вече се смея наистина ясно е, че има качества .. бразилец и т.н .. ама освен циркаджийските номера и голямата лакомия, аз друго от него не съм видял .. даже на моменти пречи на отборите си Бразилия/Ман С с неговите опропастявания на атаките... Робен .. не знам вече го забравих, защото доста контузен .. Реал .. за другите съм съгласен, като вкараме и Ибрахимович, Шави, Джерард, Лампард, Видич .. има и още ест .. трудно е да се прецени кой е най-добър .. всички са добри.

FLY_I
14.07.2009 09:45

Отборът на`` най-добрия``отпадна на 1/4 финал или на 1/8финал ако беше най-добрия щеше да ги изведе поне да финала.Меси ,Роналдо ,Рибери ,Робиньо ,Тевез,Кака ,Анри ,Дрогба,Робен тва са най-добрите няма спор ама не може да се коже кой е по-по-най,тая година Меси ,миналата К. Роналдо,преди тва Кака.......