Трансферен часовник (14 юли)

18:59
Трансферен часовник (14 юли)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.


► 18:58 часа: Медиите в Италия твърдят, че Милан ще се опита да привлече един от символите на Барселона Карлес Пуйол.


► 18:50 часа: Бърнли привлече звездата на Хамилтън Академикъл Брайън Ийстън за 350 хиляди паунда.


18:41 часа: Емануел Адебойор утре очаквал да вземе разрешително за работа в Манчестър и след това щял да се подложи на медицински тестове преди да подпише официално с Манчестър сити, твърди британската преса.


► 18:33 часа:  Новият спортен директор на Реал Мадрид Мигел Пардеса призна, че е почти сигурно, че освен крилото на Байерн Мюнхен Франк Рибери, "Белия балет" няма да може да вземе и Шаби Алонсо от Ливърпул.

► 18:21 часа: "Павел Недвед се завръща в Ювентус като част от треньорския състав", разкри Чиро Ферара


► 17:59 часа: Ръководството на Барселона възнамерява да отправи оферта към Ювентус за полузащитника Кристиан Поулсен.


► 17:40 часа: Защитниците на Уигън Емерсън Бойс и Тайтъс Брамбъл подписаха нови договори с клуба.


► 17:27 часа: Мирко Вучинич: "Ако напусна Рома, ще заиграя в лондонския Тотнъм"


► 17:13 часа: Новото американско попълнение на италианския гранд Милан Огучи Ониеву премина успешно медицински прегледи в тима.


► 16:59 часа: Нападателят на националния отбор на Швейцария и на австрийския Залцбург, Йохан Вонлантен, премина под наем за една година в състава на Цюрих.


► 16:41 часа: Бившият полузащитник на Селтик Шунсуке Накамура бе представен официално като ново попълнение на Еспаньол.


► 16:24 часа: Ръководството на Байерн Мюнхен може в най-скоро време да се раздели с централния си защитник и национал на Бразилия Лусио.


► 16:03 часа: Десният бек на Хъл Сити Бернар Менди разкри пред френски медии, че е близо до трансфер в ПСЖ.


► 15:52 часа: Хъл Сити и Уулвс са се вкопчили в битка за трансфера на халфа на Нант Жиран Н`Дау.


► 15:36 часа: От Реал Мадрид признаха, че преговорите за продажбата на Клаас Ян Хунтелаар в Щутгарт са в напреднала фаза.


► 15:23 часа: Дидие Зокора вече е играч на Севиля, съобщава сайтът на андалусците. Испанският клуб е закупил халфа от Тотнъм за сумата от 8,5 милиона паунда. Договорът на футболиста е за четири години.


► 14:51 часа:
Мениджърът на Бристол Сити Гари Джонсън отрече спекулациите, че клубът се готви да привлече Ян Венегор ъф Хеселинк на свободен трансфер. "Не можем да си го позволим", заяви Джонсън.


► 14:39 часа: Скот Карсън обяви, че е лоялен към Уест Бромич и на 100 % остава в клуба и през следващия сезон.


► 14:20 часа: Гуардилоа е казал на Давид вия, че Барса до последно ще преговаря с ръководството на Валенсия за евентуален трансфер и ако не успят да постигнат договорка, няма да взимат друг нападател.


► 14:04 часа: Уигън, Сток Сити и Блекбърн се борят за подписа на нападателя Аруна Диндан. Все още не е ясно дали Ланс ще иска да се раздели с най-голямата си звезда.


► 13:54 часа: Рен, Монако и Съндърланд искат да вземат плеймейкъра Паскал Фейдоно, който през миналия сезон игра в катарски клуб.


► 13:46 часа: Френският шампион Бордо се интересува от халфа на Рейнджърс Мадхид Богуера, който може да играе и на поста централен защитник.


► 13:33 часа: От ръководството на Милан са готови с вариант за нападението си, ако преговорите със Севиля за Луиш Фабиано пропаднат окончателно. Следващата цел на "росонерите" ще е бившият играч на Лион Фред.


► 13:15 часа: Нападателят на Арсенал Емануел Адебайор е обект на интерес от страна на Манчестър Сити, които са готови да броят 20 милиона пауна за "артилериста".


► 12:51 часа: Ливърпул взе на пробен период петима млади унгарски футболисти - вратар, защитник, два халфа и нападател.


► 12:45 часа: Камерунският полузащитник Стефан Мбиа финализира официално своя трансфер от Рен в Олимпик Марсилия и подписа с тима от южния бряг за следващите четири години.


► 12:26 часа: Манчестър Сити готви шокираща оферта за халфа на Ливърпул Шаби Алонсо.


► 12:13 часа: Парагвайският национал Пауло Да Силва разкри, че се надява да се адаптира бързо към начина на игра в английската Висша лига след трансфера си в Съндърланд.


► 11:54 часа: Ръководството на Валенсия обяви, че звездата на тима Давид Вия ще напусне "Местая" само ако се получи оферта в размер на 50 милиона паунда.


► 11:37 часа: Пробният период на Кристиан Виери в Блекбърн ще бъде удължен.


► 11:23 часа: Агентът на играча на Реал Мадрид Хосе Мария Гуриерес - Гути разкри, че клиентът му е отказал оферта от Манчестър Сити.


► 11:23 часа: Новакът в италианската Серия "А" Парма иска да подсили редиците си с вратаря на Милан Желко Калач.


► 11:07 часа: Нападател от Холандия е поредната трансферна цел на Левски. Името на играче все още не е ясно.


► 10:55 часа: Турският гранд Бешикташ проявява сериозен интерес към нападателя на ЦСКА Дормушали Саидходжа.


► 10:41 часа: Футболната икона на Англия Дейвид Бекъм доста изненадващо заяви, че има желание отново да заиграе в английската Висша лига.


► 10:28 часа: Съндърланд е близо до трансфера на Джеймс Колинс от Уест Хям, след като Стив Брус е отделил 5 милиона паунда от своя бюджет, за да вземе бранителя.


► 10:03 часа: Фулъм е предложил 2,5 милиона паунда плюс Хамюр Боаза за Джонатан Грийнинг от Уест Бромич, съобщава "Сън".


► 9:52 часа: Мартин О`Нийл вади 24 милиона паунда за дуото Дарън Бент и Стюърт Даунинг, като се очаква трансферите да станат факт още тази седмица, твърди "Дейли Стар".


► 9:36 часа:Тотнъм също поиска Патри Виейра, който е нарочен за гонене от Интер. Възможно ли е французинът да предаде бившия си отбор Арсенал и да отиде при "шпорите"?


► 9:18 часа: Съндърланд си осигури услугите на капитана на Парагвай Паоло Да Силва.


► 9:01 часа: Фелипе Мело е минал първата част от медицинските си прегледи в базата на Ювентус, като днес се очаква той да бъде изследван и в клиника в Перуджа, преди да подпише официално с "бианконерите".


► 8:23 часа: Сър Алекс Фъргюсн си е заделил бюджет от 60 милиона паунда за зимния трансферен прозорец, в случай, че тази селекция на Манчестър Юнайтед се окаже провал през първия полусезон.


► 7:57 часа: Ливърпул ще привлече Алберто Акуилани от Рома, ако Шаби Алонсо напусне в посока Реал Мадрид, твърдят медиите на Острова.


► 7:33 часа: Карлос Тевес вече официално е футболист на Манчестър Сити, оповестява официалният сайт на "небесносините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация