Продадоха 5000 билета за мача на Левски в "Армеец"

19:08
Продадоха  5000 билета за мача на Левски в "Армеец"
Точно 4700 билета отчете разпространителят на билетите за благотворителния мач на баскетболния Левски, седмица след пускането им в продажба.

Шоуто, което ще се състои на 15 февруари, от 15:00 часа в "Армеец Арена", има за цел да събере поне 10 хиляди съпричастни на каузата, и така да осигури оцеляването на баскетболния шампион поне през този сезон. Този понеделник, при гостуването на Левски в Белград, двубоят с Партизан

бе посетен от близо 7000 сръбски фенове. Билетите са с цена от 10 лева, в цялата мрежа на Ticketpro, онлайн, както и в магазините на Пикадили, На Тъмно, Orange, бензиностанции OMV, фенмагазините на Левски, и в зала "Универсиада", на 13.02, преди мача с Металац Валево. Надеждите и очакванията на Левски са втората седмица, и дните преди самия благотворителен мач да съберат поне още 6000 души, и залата наистина да се напълни до горе за неделното събитие.

В подкрепа на Левски ще дойде и целият футболен отбор на сините, който ще участва дейно в шоуто - първо със своето представяне, а след това и с демонстрация на умения.

Ръка в помощ на събитието оказаха и Богдана Карадочева, Васко Кръпката, Тодор Ненов-Камората, Alex P и Бате Сашо и красивите балерини от VS Dance. Левски пусна в мрежата на Ticketpro и т.нар. благотворителни билети, за всички, които няма да могат да присъстват на събитието, но искат да станат част от него, подпомагайки идеята.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация