Кошмар на Англия ще смени Бербатов в Тотнъм

13:08
Кошмар на Англия ще смени Бербатов в Тотнъм
Превърналият се в кошмар за всички английски фенове нападател на Русия Роман Павлюченко по всяка вероятност ще е заместникът на Димитър Бербатов в Тотнъм.

Участникът на Евро 2008 се прослави с отбелязването на два гола в решителната квалификация Русия - Англия завършила 2:1 за "Сборная".

Сагата на бившия играч на ЦСКА изглежда наближава края си, а до няколко дни ще стане ясно дали Митко ще облече червения екип на Юнайтед.
Двете ръководства преговарят непрестанно от няколко дни, а последната оферта от 28 милиона паунда по всяка вероятност ще се окаже достатъчна Бербо да акустира на "Олд Трафорд".

В същото време ръководството на Тотнъм работи по привличането на играча на Спартак Москва Роман Павлюченко. Според "Guardian" интереса на Тотнъм към играча е много сериозен и ще се стигне до сделка веднага след продажбата на българина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

roommen
15.07.2008 22:51

Който си го може си го може ,който си е дърво дърво си остава .

meh0
15.07.2008 16:11

Напълно съм съгласен с ruiz, а до колкото Павлюченко защо да не смени Бербатов, нали Митко като поеме към "Олд Трафорд" трябва някои да облече девети номер в Тотнъм.. Павлюченко според мен е добър вариант, той е млад и жаден за голове

satanata52
15.07.2008 15:07

много ясно че Павлюченко трябва да смени бербатов

intermaina
15.07.2008 14:19

Бербатов го очакват само хубави моменти оттък нататак според мен.
и немога да повярвам на изказвания от типа на хуанде рамос не бил доволен бла,бла ... ми тои ако не беше Митко те Тотнам щяха да изпаднат луд ли е тоя Рамос? и как да смениш Бербо с Павличенко грам не мисли тоя пич.
Касмет на Митко и все така да ни радва с добрата си игра.

FLY_I
15.07.2008 13:59

съгласен съм с ruiz,но поне през първия полусезон мисля че ще играе редовно(ако премине в Манчестър де)

ruiz
15.07.2008 13:41

Бербатов трябваше да премине в някой гранд директно от Леверкузен през 2006, пък било и за по- малко пари. За тези две години щеше да има време да се утвърди, и сега да е истинска европейска звезда. Сега е на 27 и половина, а повечето нападатели вече са дали най- доброто от себе си на тази възраст, оттук пътят е или надолу, или задържане на достигнатото равнище с много труд. И да премине в МанЮнайтед, няма да се наложи като твърд титуляр.