Кобрата подписа нов договор със Зауерланд

14:15
Кобрата подписа нов договор със Зауерланд
Кубрат Пулев ще продължи да работи с досегашната си мениджърска компания "Зауерланд".

Днес на пресконференция на Пулев бяха оповестени детайлите от новия договор на българина. Досегашният изтече в края на изминалата година след мача с Владимир Кличко.

Треньор на Кобрата ще е дългогодишният немски специалист Ули Вегнер, който е тренирал много именити шампиони. До скоро той работеше със световният шампион в полутежка категория Марко Хук. В момента тренира Артур Абрахам -световен шампион в супер средна категория.

Основната цел е Пулев отново да спечели правото да бъде претендент №1 за световната титла. По всяка вероятност поясът, който ще бъде атакуван отново, ще бъде във версия Международна боксова федерация (IBF).

"Кубрат остава един от най-добрите боксьори в тежка категория в света. Мачът срещу Кличко може би дойде малко рано само след 20 професионални двубоя. Загубата от шампиона е огромен опит за Пулев и съм убеден, че ще се върне по-силен от всякога. Очаквам скоро да получи втори шанс да се бие за световната титла и този път да я спечели", каза шефът на компанията Кале Зауерланд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crazy_rabbit
11.02.2015 14:37

Смяната на треньора беше задължетелно ! Успех !