Стартира вторият турнир по плажен футбол за аматьори за Купа \"Еврофутбол\"

13:14
Стартира вторият турнир по плажен футбол за аматьори за Купа \"Еврофутбол\"
Българският букмейкър Еврофутбол организира втори турнир по плажен футбол за аматьори. Водена от политиката си за подкрепа и развитие на аматьорския спорт в България и приканване на младите хора да спортуват, компанията отново обявява, че участието е напълно безплатно. Надпреварата ще се проведе на 18.07.2009 г. (събота) от 10.00 часа на Pr. Beach в курортен комплекс Златни пясъци. Огромният и уникален за подобен род състезания награден фонд от 10 000 лева ще бъде разпределен между първите четири състава. Родната букмейкърска къща ще награди победителите с 5 000 лева, а подгласниците им – с 3 000 лева. Отборът на трето място ще получи 1 500 лева, а загубилите малкия финал – 500 лева.

\"\"

В турнира за Купата на Еврофутбол участие ще вземат 24 отбора, разделени в 8 групи от по 3, където ще се състезават всеки срещу всеки (по системата на Бергер). Първите във всяка група продължават на четвъртфинал. Следват директни елиминации до определянето на призьорите във втория турнир по плажен футбол за Купата на Еврофутбол.

Президентът на Професионалната футболна лига (ПФЛ) Валентин Михов прие да бъде патрон на турнира по плажен футбол за аматьори за купата на родния букмейкър. Той ще открие официално турнира и ще изтегли жребия за груповата фаза.

\"\"

За броени часове приключиха записванията за участие във втория турнир по плажен футбол за аматьори за Купата на Еврофутбол. Любителите на играта на пясък "щурмуваха" сайта на българския букмейкър още в ранните часове на вчерашния ден. Бройката на желаещите да се включат в надпреварата се оказа 7 пъти над предварително огласените 24 отбора. До обяд на 13.07 имаше почти 150 записвания в официалната страница на Еврофутбол, но само най-бързите успяха да влязат в "битката" за трофея.

Отборите, които ще се състезават за наградния фонд от 10 000 лева отново изненадват с интересните си и атрактивни имена: "Ластери", "Чип и Дейл", "Грейс Атлетик", "Колумбия спорт" и др. Прави впечатление участието на миналогодишните победители в турнира – тимът на "Феникс". Старозагорците ще премерят сили с "новобранците" и ще се опитат да затвърдят своята титла. Участие в надпреварата ще вземе и отбор, съставен от екипа на нашата фирма. Вярваме, че всички наши почитатели, които имат възможност и желание, ще дойдат да ни подкрепят в нашите усилия да преборим конкуренцията.

\"\"

Българският букмейкър е осигурил изненади и за публиката. Зрителите на турнира ще имат възможността да посочат своите фаворити в отделните групи, както и крайния победител в надпреварата в импровизирания букмейкърски пункт на плажа. Четирима късметлии, изтеглени с жребий, от позналите победителите в схемата ще участват в мач с момичетата на Еврофутбол. Трима от най-умелите играчи, които са познали носителя на голямата награда, отново ще бъдат определени чрез жребий и ще си тръгнат с предметни награди, осигурени от букмейкърската къща. Други 3-ма ще могат да се пробват в играта "Гол от врата на врата", като ще трябва да реализират точно попадение в рамките на цялото игрище – от едната до другата врата. Най-шумните и най-атрактивни фенове на турнира ще "осигурят" нови 4 човека, които ще пазят вратите от дузпите на момичетата на българския букмейкър. За всички ще има предметни подаръци и сувенири, осигурени от Еврофутбол.

Правилата на турнира по плажен футбол са съобразени изцяло със световните стандарти за провеждането на подобен вид надпревари. Топките, с които ще играят участниците са от известната марка Molten, която е официалното "оръжие" в битките за световните трофеи в този спорт. Еврофутбол изгражда отлични терени, които ще "подслонят" играчите и ще им осигурят нужните условия за игра – чист и ситен пясък, със специални размери от 28 м на 14 м. Вратите на игрището осигуряват място от 4 м на 2.20 м, за попаденията на най-добрите от състезателите.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

go6etoo
14.07.2009 13:59

последната снимка е най-хубава *joking*

kurgolqm
14.07.2009 13:42

не ама мъжоретките ги познавам всичките хахахьаахьхаь

kraskoo
14.07.2009 13:36

Миналата година ние спечелихме в Елените ,тая година пак 6те се опитаме!