Папазов: Пълна зала ще означава много повече приходи

14:23
Папазов: Пълна зала ще означава много повече приходи
 "За мен пълната зала ще означава много повече, отколкото финансовия резултат", сподели Константин Папазов за инициативата за спасяване на баскетболния Левски.

6 хиляди билета вече са продадени за събитието в "Арена Армеец" тази неделя, като остават още приблизително толкова. От организаторите обясниха, че предварителната продажба върви много добре и се надяват, че залата ще се напълни.

"Булинс е компанията, която ще плати разходите по мероприятието - наем на зала и охрана. Безкрайно сме им благодарни. Остава най-важното, не само финансовия резултат, който също е важен за нас. За мен пълната зала ще означава много повече, отколкото финансовия резултат. Това, което направи футболния клуб, е безкрайно за нас, изключителна помощ, защото те са по-интересните и тези, които акумулират по-голямо любов и симпатия. От тук нататък всичко е в ръцете на феновете, които трябва да докажат на цяла България, и смятам, че ще го направят", коментира Папазов на пресконференция днес.

На събитието присъства и бившият футболист и директор на Левски Христо Йовов, който ще вземе участие в шоуто. "Остават някакви си 6 хиляди билета, даже и по-малко, които трябва да бъдат продадени, което за мен е играчка. Хубавото в това събитие не е само, че може да се помогне на баскетболния клуб, а че може да се направи едно обединение, не само като левскари, но и като спортни личности. Докато пътувах насам, мислех за това, което Тити направи за 100-годишнината на футболния отбор, и мога да кажа, че това е някакъв малък жест, който можем да направим обратно", каза Бижутера.

Той разкри кои негови колеги ще се включат в програмата в неделя. "Засега със сигурност са потвърдили Даниел Боримиров, Георги Иванов, Димитър Телкийски, Сашо Александров, този колос в баскетбола. Надяваме се и Мариан Христов също да вземе участие в баскетболния мач. Ще има сериозен отпор, даже доколкото разбрах Тити щял да ги взима на лагер преди мача, за да не се получават конфузни ситуации", пошегува се Йовов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация