Роналдиньо пред сензационен трансфер в Африка

16:08
Роналдиньо пред сензационен трансфер в Африка
Легендарният бразилски футболист Роналдиньо може да продължи кариерата си в Ангола. Това разкри президентът на местния Кабускорп - Бенедикт Кангамба.
 
Засега единствената пречка пред трансфера на Роналдиньо в африканския тим е договорът му с мексиканския Керетаро, който изтича в края на сезон 2015/16.
 
"Преговорите с Роналдиньо продължават. Преди всичко обаче той трябва да прекрати договора си с Керетаро. Едва тогава може да се присъедини към нас. Той е класата, която искам да видя в отбора си. Това е обяснението на въпроса защо искам да привлечем точно него", коментира Кангамба пред "PTA".
 
Ако трансферът на 34-годишния Рони в Кабускорп стане факт, той ще се превърне във втория знаменит бразилски футболист играл в този отбор след Ривалдо.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SuperSizee
14.02.2015 10:46

Факта, че Марадона му целува ръка и Бернабеу стана на крака да го аплодира с екипа на Барселона, говори красноречиво за неговите гениални качества.

golemiq_geshan
14.02.2015 12:07

Не можеш да си представиш колко важен е всъщност факта , че аржентинския Бог целува ръка нааа ... Бразилец , което си е престъпно в Аржентина

Mek_bacTyH
14.02.2015 00:15

...само да добавя че, на "Сантяго Бернабеу" го аплодираха, аз лично не си спомням противников играч да е получавал аплодисменти в храма на могъщия Реал *beer*

sakata_97
13.02.2015 19:52

Ако говорим за техника то надали има играч,който да е достоен да се равнява с него.Уникален е Роналдиньо просто феноменален играч.Много често си пускам негови клипчета в youtube и още се чудя как прави всички тези неща с топката*beer* ВЕЛИК*smile*

JeSuisCosta
13.02.2015 19:01

Че беше уникален беше , но никакви контузии не само попречили , а акохола и жените ...

golemiq_geshan
13.02.2015 18:09

за мен лично футболисти като феномена и Роналдиньо няма и никога няма да има ! Сегашните мега звезди са ефективни така си е , изглеждат и много по - полезни , но те са просто БРАЗИЛЦИ , а за бразилеца винаги е най - важно да го направи красиво , да го направи ефектно за да ахне целия свят от него и това е големия факт за тях двамата , за жалост и двамата бяха твърде кратко на това свръх ниво заради лошата си дисциплина , но бразилец няма как да научиш на дисциплина

Salient
13.02.2015 17:32

Роналдиньо сам си е виновен затова как протече кариерата му. Беше на върха на славата в Барселона и щеше да бъде още по-велик, ако не беше решил да не си дава зор последната година и половина от престоя му там. Напълня, не спазваше стриктно тренировъчния режим и нощния живот заемаше все по-голяма част от времето му. До голяма степен и затова Гуардиола категорично не го искаше в състава си и беше продаден, когато пое отбора. Когато бразилецът премина в Милан, вече беше далеч от онзи магически футболист, а беше едва на 28..

PRI_A_TEL
13.02.2015 16:35

Рони винаги е бил голяма работа, абсолютен футболен гении. Може би най-добрия атакуващ халф, можещ да играе на всички атакуващи халфови позиции и то перфектно. Уникален дрибъл, уникални отигравания...Жалко че го контузиха толкова сериозно в Барса и не можа да си върне формата навреме. С Меси години напред щяха да разбиват илюзиите за футбол. И погледнете как хората му целуват обувките и му се кланят, какво е да влезеш на терена, да тичаш през полето, да отидеш до него и да му целунеш обувките, представете си за какви фенове става дума.

bacardy_breezer
13.02.2015 16:31

С цялото ми уважение към Меси, но за мен Роналдиньо си остава най-великата 10-ка на Барселона, просто беше невероятен кеф да се гледа играта му.

bacardy_breezer
13.02.2015 16:29

Имам чувството, че мина цяла вечност, откакто Рони напусна европейските терени... А не е толкова възрастен дори и в момента - Пирло, Джерард, Шави, Тоти са по-възрастни от него, а продължават да ни радват с изявите си. Жалко, че този гений ни лиши от удоволствието да се наслаждаваме на играта му.