Гикиевич разтрогна с АЕЛ, в Левски го чакат за финални преговори днес

10:30
Гикиевич разтрогна с АЕЛ, в Левски го чакат за финални преговори днес
Лукаш Гикиевич получи "зелена" светлина за Левски. Ръководството на АЕЛ обяви, че той повече не е играч на клуба, информира "Стандарт".

Двете страни са били прекратили отношенията си на 7 февруари. Това ще позволи на поляка да осъществи идването си на "Герена". 
 
"Не сме го били, нито сме го тероризирали. Напротив, всичко бе много коректно между нас. Благодарим му за свършената работа и му пожелаваме късмет", гласи официалното становище до медиите, което разпространи АЕЛ, цитиран от в. "Стандарт".
 
Както е известно, сините от две седмици чакаха всеки ден Гикиевич да дойде. Полякът обаче така и не се появи в Турция. Той не бе изгладил отношенията си с кипърците, където треньор до скоро бе Ивайло Петев. Според запознати обаче Лукаш Гикиевич имал и още две други предложения. Нападателят лавирал между Левски и тях, за да измъкне по-добри условия. Очаква се той да се появи днес в София за финални преговори със сините. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sundza
14.02.2015 12:15

Рискуваме нови неустойки с тая пеперуда.

ApricotGarden
14.02.2015 10:48

Ако информацията в Уикипедия е вярна, то тогава, ако се задържи повече от една година в отбора, Левски ще са напред *joking*

Luxury
14.02.2015 10:41

Ако го вземем то дано се окаже добър и не е поредното менте което взимаме !

Chelsea86
14.02.2015 11:20

Не знам дали въобще трябва да го взимаме... За 8 години е сменил 9 отбора и е вкарал по 4 гола средно на година... А има информация, че е разтрогнал още на 7-ми, тоест преди седмица и си търси отбор, явно ние сме му последния вариант... *wink*