"Космически забивки" в изпълнение на Зак ЛаВийн (видео)

12:20
"Космически забивки" в изпълнение на Зак ЛаВийн (видео)
Без съмнение едно от най-чаканите събития в Звездния уикенд е конкурсът за забивки, който малко или много поизгуби от блясъка си в последните години. Без участие от страна на суперзвездите в Лигата, на феновете сякаш липсваха времената на суперсблъсъците между Майкъл Джордан и Доминик Уилкинс и не отдаваха нужното уважение на изпълненията.

Все пак Винс Картър, Дуайт Хауърд и Джералд Грийн успяваха през годините да напомнят за красотата и атрактивността на този конкурс.

Рано тази сутрин играчът на Минесота Тимбъруулвс Зак ЛаВийн върна с гръм и трясък блясъка на това събитие. Излизайки на фона на парчето на "Quad City DJ's" - "Space Jam" с фланелка с номер 23 на Майкъл Джродан от касовия филм от 90-те "Космически забивки" (филм, който по думите на ЛаВийн, го е вдъхновил да се занимава с баскетбол), Зак наистина показа изпълнения от друго измерение.

В първия кръг ЛаВийн взе максимален набор от точки и се класира на финала, където опонетът му Виктор Оладипо от Орландо Меджик просто не бе достатъчно добър за него.

Така Зак ЛаВийн (19) стана вторият най-млад баскетболист, печелил конкурса за забивки, след Коби Брайънт, който стори това на едва 18-годишна възраст.

Насладете се на невероятните изпълнения на Зак ЛаВийн. 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Captain_Vidic
15.02.2015 17:14

Това беше може би второто най-добро представяне, което съм виждал! Уникално се представи момчето. Vince Carter си остава номер едно! *smile*