Боби Михайлов прие учредителите на Треньорската асоциация

14:05
Боби Михайлов прие учредителите на Треньорската асоциация
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов прие двама от учредителите на Треньорската асоциация - Стефан Грозданов и Велислав Вуцов. Идеята на срещата бе да се обсъдят възможностите за сътрудничество между асоциацията на треньорите и БФС.

В УС на Асоциацията на треньорите по футбол в България освен Грозданов и Вуцов ще влязат още Стойчо Младенов, Красимир Балъков, Стойчо Стоев, Димитър Димитров-Херо и Станимир Стоилов. Организацията ще съдейства активно на всички свои членове в техните взаимоотношения с клубовете, както и в повишаването на квалификацията на младите треньори.

Грозданов и Вуцов увериха Борислав Михайлов, че Асоциацията ще се включи активно в съвместната програма на Министерство на спорта и БФС за въвеждането на футбола като трети допълнителен час по физическо възпитание в училищата, осигурявайки популярни треньорски лица за открити уроци с малчуганите.

Учредителното събрание на "Асоциация на треньорите по футбол в България" ще се проведе на 23 февруари от 13:00 в НСА "Васил Левски".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация