"Искаме основен ремонт на Панчарево"

16:24
"Искаме основен ремонт на Панчарево"
"Другата седмица ще дадем на министър Кралев предложение за основен ремонт на базата в Панчарево", каза председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов.

Томов коментира проекта на клуба, който предвижда основен ремонт на базата им изцяло със средства на клуба.

"Ще представим в спортното министерство другата седмица проект за възстановяване на Панчарево. За съжаление няма последствия за тези, които го разрушиха по кански начин. Съсипали са всичко и са обрали всичко. Сега ще дадем на министър Кралев предложение за основен ремонт на Панчарево. Започваме с два терена и една съблекалня. Дано получим потвърждение по-бързо и да върнем базата си. Средствата за ремонта ще са на клуба", каза Томов.

Той коментира и отношенията на клуба с настоящата фирма за екипировката "Легеа". "Публикациите за отношенията ни с "Легеа" са нелепи. Има бизнесмени, които искат чрез медиите да се защитават пред собствениците си. Ние просто не искаме да работим с тази фирма. Има много причини, но ако искате да знаете главната попитайте футболистите за качествата на фланелките и дали има официални оплаквания от тях към ръководството. Имаме още една сума да платим на Легеа, която ще платим и от юни месец ще представим новата компания, с която работим. Няма защо да бъдем съдени от "Легеа". Има интерес към един наш играч, но няма да кажа нищо в момента, но не е за хората, за които се говори. Клубът е от азиатска посока, ако потвърдят интереса ще го съобщим", допълни още Томов. По повод телевизионните права на срещите той каза: "Ще има среща с Баждеков тези дни. Мисля, че ЦСКА и Левски могат да излязат с еднаква позиция. Истината е, че нашите два клуба носят основната фенска маса и гледаемост, но това не се признава от носителя на правата. Сега ще има платен канал и как ще се отрази това не мога да кажа. Според мен ЦСКА и Левски трябва да взимат пропорционално на това, което пийпълметрията показва като гледаемост. Дори предложих на Кирил Домусчиев да създаде обществен съвет към фирмата му, за да се вижда какво влиза там като приходи".

За акциите на клуба, които се очакват да бъдат пуснати на втори транш, управителят на Надзорния съвет на ЦСКА коментира: "Стремежът ни е да пуснем акциите през април, за да съвпадне с битката за шампионската титла. Мисля, че това ще има по-голямо отражение от феновете, колкото и акционери да се появят в момента ще бъде печелившо. Тази година фокусът на ръководството е към плащанията ни към НАП. Искаме да приключим годината на печалба. Говорим за малко по-малко от 10 милиона, но три от тях са от лихви. Счетоводният баланс на ЦСКА е готов и направихме това, което направих и в "Кремиковци" - намалихме загубата десет пъти при наследени заеми от 13 милиона лева. Тази година, дори и без приходите от Шампионска лига и Лига Европа, да сме на плюс."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари