Никой не иска играчи на ЦСКА

10:28
Никой не иска играчи на ЦСКА
Никой не иска да купува футболисти от ЦСКА, признаха от ръководството на отбора . От началото на трансферния прозорец "червените" се опитват да се разделят с половин дузина играчи, но до този момент опитите им удрят на камък.

Единственият продаден е младият Мартин Тошев, който премина в Черноморец Бургас. От продажбата му ЦСКА ще вземе не повече от 200 хиляди лева. За продан чакат още Йордан Тодоров, Маркиньос, Дормушали Саидходжа, Даниел Беконо.

Стана ясно още, че аржентинецът Херман Пиетробон със сигурност ще се раздели с "армейците". Нападателят има желание да продължи кариерата си в чужбина, но ако това не стане, той ще заиграе в друг български тим.

"Разбрахме се с Пиетробон. Ако не си намери отбор в чужбина, сме се договорили да продадем правата му на български тим", призна изпълнителният директор на червените Пенко Пенков пред "Дарик".

Шефът на ЦСКА разкри още, че вече има договорка с повечето играчи, които не влизат в плановете на Любослав Пенев.

"Напът сме да се разберем с Гардар Гунлаугсон. На практика трябва само да подпишем споразумение. От него и от съпругата му знам, че харесват България. Договорът на Евгени Йорданов също изтече. Той имаше да взeма известна сума пари от нас и сме се разбрали коректно. Търсим варианти да се договорим и с Беконо", завърши Пенков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cc160
15.07.2009 12:59

На Армията им дай само търговии да редят.Май мислят само за комисионните.Отделно набърже съсипаха отборите на Сливен,Ботев и Пирин със звездната си бг селекция.Добре,че на тарикатските им номера не се вързаха от Локо Пд и Черноморец. Иначе се отваря бая работа на адвокатите пред арбитража