България без Григор за Купа Дейвис

17:35
България без Григор за Купа Дейвис
Капитанът на България за Купа Дейвис Тодор Енев, обяви имената на състезателите, които ще се изправят срещу Латвия в първия кръг от втора група на зона Европа-Африка в тазгодишното издание на отборната надпревара. Мачовете ще се играят в Рига от 6 до 8 март.

В тима са включени: Димитър Кузманов, Александър Лазов, Тихомир Грозданов и Илия Кушев. От вчера, понеделник (23 февруари), четиримата започнаха подготвителен лагер в столичната зала "София". Заедно с тях тренират още Цветан Михов, Петър Трендафилов и държавният шампион до 18 години Тони Нейков.

"За съжаление програмата на Григор Димитров и Димитър Кутровски не позволява на двамата да се присъединят към отбора за мачовете срещу Латвия. Момчетата, които съм повикал, се намират в отлична форма и вярвам, че сме способни да победим латвийците. От началото на седмицата тренираме в отлично настроение и всички сме оптимистично настроени и в готовност за сериозна битка", сподели капитанът Тодор Енев.

При успех над Латвия, България ще достигне до плейоф за изкачване в по-горната група, като съперник ще бъде победителят от срещата Люксембург – Мадагаскар. Загубилите в тези мачове ще се изправят един срещу друг в сблъсък за оставане във втора група на зона Европа-Африка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

persie1992
24.02.2015 21:23

Лично аз тренирам тенис, дано до 2-3 години по някаква случайност ме викнат *lol*