Велев: Имаше комични ситуации в защита

20:20
Велев: Имаше комични ситуации в защита
"Играчите в защита прегоряха, изпускаха си хората непрекъснато, просто комични ситуации. Затова и Левски отбелязаха толкова голове", коментира наставникът на Левски Емил Велев след поражението от Левски с 0:8 на стадион "Георги Аспарухов".

"За всички нас в отбора е изненадваща загуба. Не знам защо още от първите минути, особено в защита прегоряха, изпускаха си хората непрекъснато, просто комични ситуации. Затова и Левски отбелязаха толкова голове. Не че те са направили нещо страхотно, според мен това е липса на концентрация. Това, което го заложихме като идея, в атака се получаваше, даже първото полувреме имахме 3-4 корнера, доколкото си спомням, но за сметка на това отбелязаха головете те. Ние имахме също възможности, ударихме греда, още 2-3 ситуации. Това е липса на опит. По друг начин изглеждахме в контролите, но аз знам, че в официалните мачове е съвсем друго. Отдавам грешките на неопитност и на липса на някакъв шанс", каза Велев след двубоя.

"Не вярвам тази загуба да ни се отрази, Хасково е на последно от много време. Днес Славия загуби, утре мисля, че Локомотив Пловдив ще падне в Стара Загора, статуквото се запазва. Ние следващата седмица играем срещу директен противник - Славия", допълни той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vkadlec
27.02.2015 21:40

"Затова и Левски отбелязаха толкова голове", коментира наставникът на Левски Емил Велев след поражението от Левски с 0:8 на стадион "Георги Аспарухов".

rad011
27.02.2015 22:35

*lol**lol**lol**lol**lol**joking*