Томов: Няма опасност ЦСКА да не вземе лиценз

11:08
Томов: Няма опасност ЦСКА да не вземе лиценз
Председателят на НС на ЦСКА Александър Томов призна пред "Тема Спорт", че ръководството на клуба няма конкретна представа каква е дължимата сума, свързана с лицензирането в края на месеца.

"Няма опасност да не получим лиценз, защото съм запознат с всички случаи. В последните дни се появиха две плащания - към агента Гонсалвеш и познатата Мадам Ба (6.а. -около 50 000 евро по привличането на Юнес Бенжелюн). Дългът към Гонсалвеш е този, който е по на зор и е в по-значим размер. Но ще се справим. В най-общи линии има две групи дела. В първата попадат тези, които ще спечелим в Арбитражния съд в Лозана, а във втората исковете са толкова стари, че няма как да не ги платим. През следващата седмица предполагам, че ще обявим точно колко дългове трябва да покрием. И ще го направим, няма проблеми", увери Томов.

"Никой не може да каже колко точно трябва да дадем за лиценза. Част от парите в момента се оспорват във ФИФА, друга част трябва да се платят... Малко е сложна ситуацията, но всичко ще бъде наред. А най-тежките случаи ще ги борим до дупка. Няма да спра да повтарям, че те са криминални", каза още Томов.

"Не бих искал да коментирам назначението на ТаскоТасков за рефер на мача с Берое. Вярвам, че съдиите ще си вършат работата по съвест до края на сезона. Не ми е много силна надеждата, но такава задължително трябва да има", заяви още Томов.

Той се изказа негативно по адрес на изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев. Шефът при разградчани заяви преди дни, че "ако Томов не бе фалирал "Кремиковци", сега ЦСКА щеше да е в много по-добро състояние". Реакция от страна на засегнатия последва веднага:

"Петричев не виждам смисъл да го коментирам, той не ми е на нивото. Не го знам кога стана такъв специалист по "Кремиковци". Съдът окончателно доказа, че дружеството е било най-силно по мое време. Петричев обаче не ги знае тези неща, не ги разбира. А и явно някой му е поръчал да ги каже, за да засили напрежението. Толкова много хора се изказват срещу мен и клуба, че вече дори не се засягам. Пък и точно този човек доста трудно може да ме провокира", добави Александър Томов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jason_Scotland
06.03.2015 14:33

Верно, че на Лупи да верваш си е романтика дъге ама все пак е по-малкото зло*erm*
На боклуците да верваш си беше не романтика а чиста проба дигноза от местната оптика*confused* ... само слепец или неопитен наивник не виждаше, че тез ни затриват с всяко следващо действие и почти всички големи цесекари и капацитети се изпокриха.
Гришата реши да се пробва ама Бойко му подряза крилата с едно движение и той прибра знамената*erm*
Точно, когато бяхме в кома на командно дишане и ББ беше приготвил лентичката за рязане (при закриването на клуба) ... и се появи Лупиня*surprized**surprized**surprized*
Необичан, отричан, замерян и подсъден някакси от храстите изскочи виждайки ЦСКА за последен шанс да си оправи обществения имидж ... и всички ние не знаехме да се радваме ли, че ни има или по-добре от В група ама не и Лупи*wonder*
Сигурно още има чудещи се, но е факт, че Лупи със сложни "лупинги" съдебни успява да отсрочи всички плащания до възможно по-късно а някой от тях и покри вече ... и ни има при това ... и при това ни финансово състояние отбора е редовно или първи или втори, което си е уникално.
Трудно ми е да кажа, че подкрепям Лупи, но подкрепям правилната работа на сегашното ръководство!!!*thumb_up**thumb_up**thumb_up*

night_wolf1984
06.03.2015 13:27

Докато не стане факт не вярвам....и предния път ни прегърби така...както казват парен каша,айрян духа*smile*