Томов: Не сме се предали, целта пред ЦСКА винаги е първото място!

20:39
Томов: Не сме се предали, целта пред ЦСКА винаги е първото място!
"Стойчо няма време да стабилизира отбора. Как така с този тим бяхме първи през есента, а сега с две промени не сме? Целите пред ЦСКА си остават първите места в класирането. Винаги целта е била първото място. Нищо друго не се приема от феновете. Някои предлагаха оздравителни години, гратисен период, втори шестици. Няма такова нещо!"

Това заяви Александър Томов в интервю за Българската национална телевизия. Според него периодът от 3 до 5 години, който треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов определи като "оздравителен" не отговаря на истината.

"Това е прекалено дълъг период. Какво е това от 3 до 5 години? Никой в клуба не може да иска такъв картбланш, дори аз!", допълни той.

Силният човек на "Българска армия" разкри и подробности след двете поредни загуби след подновяването на сезона.

"Смятам, че след такъв неприятен мач нервите наистина са обтегнати. Тези искри в някаква степен са обясними. Не забравяйте, че върху старши треньора, изпълнителния директор и целия Управителен съвет има огромно напрежение, защото то идва от феновете, от тяхното желание за победа. Мисля, че с това е приключено, това са подхвърлени отделни реплики, противоречия няма - няма такива, които да са неразрешими. И двамата имат право да говорят и да коментират: единият - защото е изпълнителен директор, другият – защото е старши треньор, така че нещата ще си улегнат от само себе си", завърши Томов.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kongzhong
09.03.2015 09:54

Стойчо имаше 40 дена в Турция , да ги бе стабилизирал . Само един футболист , основен беше продаден , друг пък си отиде . С това ли ще се оправдавате господин Томов , знаем ви номерата на вас

night_wolf1984
08.03.2015 23:08

Лупиньо....ако върнеш парите на Домусчиев..може и да вземем титлата...Само ни кажи,колко се изръси чичо Кирил*smile*