ЦСКА сменя Стойчо с Любо Пенев при загуба в Коматево

10:42
ЦСКА сменя Стойчо с Любо Пенев при загуба в Коматево
ЦСКА може да има нов треньор при провал срещу Ботев Пловдив в Коматево, пише "Стандарт". "Червените" обмислят покана към Любо Пенев, който да сложи край на свободното падане при трета поредна загуба.

Треньорът си навлече критики дори от доскорошни поддръжници след загубата 0:1 от "Берое" на "Армията". ЦСКА пак не игра нищо, а никой на скамейката не знаеше кой да бие дузпата, изпусната от Николич.

Любо от своят страна не би припарил в ЦСКА при Сашо Томов. Той обаче е доста близък с Иво Манджуков и при гаранции от прочутата фамилия може да размисли, твърдят запознати.

Стойчо пък не е вече любимец и на ръководството, след като публично посъветва Сашо Тодоров да мълчи. Аргументите му са, че едва удържа съблекалнята. Играчите постоянно реват, че Томов ги лъже за пари. От месец са спрени финансите дори за витамини, което е нечувано за отбор, който иска титлата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jason_Scotland
09.03.2015 19:40

Без да сикам да замесвам геренци в нашите си проблеми, но давам пример само, защото е показателен за сбърканата ни политика в грандовете.
През последните 10 годин през Герено минаха различни тренери и некой от тях си бяха доста класни, но марамалада в който ги оплескваме ги обрича на неуспех особенно стипичното ни нетърпение за резултати.
Спомняте си Славиша Йоканович вярвам. Насо го доведе с големи думи и очаквания и очвека сигурно щеше да ги оправдае, но веднага му подрязаха крилете откъм селекция и решения и поради това, че нямаше бързи резултати беше опозорен и изгонен, въпреки че не малко сини фенове бяха против.
Къде е сега той къде е Герено?
Йока в моментът води Уотфорд повече от упешно, като дори са фаворити за влизане във Висшата лига*surprized**surprized**surprized*
Така, че е добре да гледаме какво даваме на тренеро първо и тогава да заповядваме резултати при това бързи
*wink*

nkrumov
09.03.2015 19:38

И той ще изкара две половинки от сезоните, после следва чичо му, после Милен Радуканов, после пак Стойчо и така кръговрата е пълен. При Левски същата работа - Гонзо, Вили Вуцов, после следва някой сърбин, после Гонзо, после някой чужденец, следва го някой от "легендите", после пак Гонзо...

IvanIR
09.03.2015 14:53

Гусподин Люпчо *lol* доколкото знам мизата му е 50 000 на месец *wink*...Лупи едва ли ше ми ги осигури така чееее.......и той нема да се хване на тва хоро...."Ше има да зимаш".....*lol*....тва е според мен *wink*...а и да дойде кво да напрай с тоя отбор?....Лупи ше продава - гусподин Люпчо да печели? *lol*...Как да стане тоа номер? Тва се едно у България пенсиите да станат по 1000 евро *lol*....Кой да ги изкара тия пенсии?..

sensea
09.03.2015 14:41

В момента Стойчо ви е супер ....сглобил е някакъв отбор ,посработил го е и ако не броим последните два мача . добре си играят ....а Любо ще трябва 2-3 седмици да ги размества и прекроява по негов вкус.....Шотландеца е прав ...ако няма кинти и на Любо ще му спретнат бойкотче ....ако не се лъжа май вече му го правиха , та им изпрати пернишки мутри....

Jason_Scotland
09.03.2015 13:51

Любо е любимец на феновете не по-различно от Стойчо ама какво точно ще промени това е въпроса?
От всички належащи проблеми Любо единствено може да промени настроението в съблекалнята и да направи няколко победи ... и после*wonder**wonder**wonder*
При всичката олелия и най-важното неплатени изабавени заплати как точно ще успее да подържа духа в съблекалнята?
Ще завършим втори да речем, ОК ... селекция от свободни агенти оти нема пари ... малко ентусиазъм наесен и като дойде безпаричието*wonder* ... хайде за Коледа да изгоним и Любо*thumb_down*
Клубът няма основа поради наследени проблеми от боклуците и предишните ръководства и вместо да се стараем в таз посока ние все тренери сменяме и голям праз ядем от таз работа *erm*

Jason_Scotland
09.03.2015 13:39

Лешоядите излязоха пак и ... скоро ще имаме жертва*erm*
Много интересно защо част от феновете толкова бързо забравя, че сме потънали в дългове ... сглобката е от свободни агенти и полу-пенсионери ... и стига с тез юноши вече, първо трябва да са достатъчно талантливи и тогава да ревем (Гришо за една година у македонско какво чухте да е направил, звезда ли стана, че ревем по него а Карата за два месеца свободен агент едвам го уредиха в предпоследния в Б групата на Русия, ако това са ни талантите за това сме зле) ... Лупи не плаща редовно и изнервя съблекалнята ... най-добрите ги продаваме за да оцеляваме ... и след всичко това плюс експерименти и тренерски грешки ... ... ... и вече край, за всичко е виновен треньора и като го сменим какво???
Ще дойде следващият и пак в същите ла.на и пак с начале*scared*
Таз грешка я превим редовно на Армията и Герена па после "къде сбъркахме".
Забележете, че лудите нямат тез проблеми ... имат правилна структура ... и сменят тренера за да надграждат и се възползват по-добре от добре сработената им структура, но новия идва в подредена нива а не "бамбъшкъ меллет"-а при нас без да съм сигурен какво точно означават тез думи ама ги чух и ми харесаха
*joking**joking**joking*

slavcho.slavchev.7
09.03.2015 12:23

А изобщо да не се чака нов провал срещу Ботев ако Пенев се съгласи направо да му бият шута на рода Младенови така цска ще спестява по 60-70 хил лева на месец безсмислени разходи !!!

tishow7
09.03.2015 12:15

Не е проблема в Стойчо, нямаме толкова класни играчи, които да ни изведат до титлата, всичко се върти около парите, а ние нямаме такива, защото всеки ден излиза някакъв дълг или някой съди отбора.

fred_duffy
09.03.2015 12:11

Супата под 50 бона заплатка, няма да се хване никъде.
Освен това ще иска редовно плащане, а това няма как да стане.
Освен това е толкова некадърен ,че по-зле от него са само Стоичков и Балъков

fred_duffy
09.03.2015 21:57

В Испания никой не е чувал за Любо ,това си го е измислил сам

golemiq_geshan
09.03.2015 12:16

Съгласен съм , а и нали щеше да ходи в Испания , уж беше избрал националния вместо да води отбор от Примера и е направил жертва , сега заради ЦСКА ли ще направи пак жертва да не води елитен отбор от Испания ?!

night_wolf1984
09.03.2015 11:07

хехе....заприличахте на съдби на кръстопът..само глупости и простотий пишете *smile*