Гришо с първа победа над Федерер (видео)

08:44
Гришо с първа победа над Федерер (видео)
Григор Димитров и Роджър Федерер сътвориха истинско шоу за зрителите в знаменитата зала "Медисън Скуеър Гардън". Българинът вече може да се похвали с победа над своя идол, мака и тя да е в неофициален мач.

Гришо победи швейцареца с 6-2, 1-6, 7-5 в демонстративен мач в Ню Йорк, който бе изпълнен с емоции и весели моменти. Преди двамата публиката подгряха бившите големи конкурентки Моника Селеш и Габриела Сабатини. В официални мачове Димитров има три загуби от Федерер в двубои на твърди кортове и няма дори спечелен сет срещу него.

По време на мача в Ню Йорк Федерер отбеляза след един от геймовете, че идеята на организаторите да поканят Григор за негов съперник е идеална, тъй като той е един от представителите на младата вълна тенисисти, които ще диктуват модата на корта през следващите 5-10 години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PRI_A_TEL
11.03.2015 13:06

Браво на Гришо, но от видеото се видя, че Професора има много повече оръжия и нашия има какво да научи. Гришо трябва да започне да има остри удари от повече позиции за да не гони топката толкова, това го изморява и накрая на мачовете дори и да има остатъчни сили, вече не е същия, а професора тези удари ги прави без много усилия, затова и на тези си години е в челото на класацията, защото може да пести сили въпреки острите си удари.

Arsenal966
11.03.2015 20:34

Все пак става въпрос за Федерер !

lazera0
11.03.2015 17:58

Маестрото

medno
11.03.2015 10:05

Браво ве !!! Дано и в някой турнир да го спука *smile*