БФС ще следи ЦСКА за симулативна игра срещу Ботев

09:41
БФС ще следи ЦСКА за симулативна игра срещу Ботев
От БФС са взели превантивни мерки спрямо предстоящия ключов мач Ботев Пловдив ЦСКА, който попада в графата рискови.

От футболната централа ще следят за симулативна игра от страна на армейците, които могат да изхвърлят големия съперник Левски от първата шестица.

На двубоя в Пловдив ще присъства Марио Костурков, който отговаря за феърплея в БФС и ще следи дали има погазване на правилата на ФИФА, съобщава "7 дни спорт".

"Ако има нещо нередно и/или той прецени, че някой от отборите играе симулативно, е длъжен да го опише. На тази база случаят ще бъде разгледан на СТК, а следващата инстанция е изпълкомът, който ще вземе решение", сподели директорът в централата Антон Попов, който обясни, че ръководството на ЦСКА е предупредено за всички рискове и последици от евентуална симулативна игра.

Марио Костурков пък обясни, че ще следи внимателно мача и ще прави паралелен мониторинг на няколко бет-компании. Той разкри, че по негова информация, фенове на ЦСКА готвят нахлуване на терена, ако армейците поведат в резултата, с цел двубоят да бъде прекратен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cyra
14.03.2015 01:18

Защо не следиха Локо Сф, когато играха с ЦСКА, Литекс и тн.... тогава направиха така, че Ботев Враца да изпадне от А група. Тогава всеки си мълча и си затваряше очите....!!!!!!!!!!!!!

eELBARCa
13.03.2015 22:34

да но левски да е във 6-ца та ще е кофти без вечното дерби,пък едва ли цска ще легне да ботев

Stan1926
13.03.2015 21:25

Язък, че ще го дават по платения канал. В тоя мач се преплитат толкова много интереси, че е сигурно едно - ще е изключотелно интересен за гледане! *smile*

Jason_Scotland
13.03.2015 18:01

При толкова много приказки за нагласяне на тоз мач то направо си стана грях да го не нагласят бе басси*joking**joking**joking*
То не беха медии, фенове, букмейкъри, тренери, тесни специалисти а сега и БФС-то ... кой остана още?
Да докарат Мишката Платинена и той да хвърли око-две па после шепа банкети с Перукан*beer*

red_machine
13.03.2015 17:40

Аз съм сигурен, че ЦСКА ще изиграе тоя мач с достойнство и чест, пък квото стане,стане.

stanimir.miminika
13.03.2015 16:10

Голям кеф ще ми е да видя как лилавите говеда ще викат за ЦСКА в този мач,а феновете на червените няма да им пука изобщо от изхода.
...И в този ред на мисли предлагам на ултрасите на Левски да ходят на мача в Пловдив и да скандират:
" Само ЦСКА !"

*tongue**tongue**tongue*

finti
13.03.2015 15:47

Да, от отбора на Левски не зависи класирането му сред първите 6, но от отбора на Левски зависи НЕкласирането му ! По-здравословно би било да не разчита на отбора на ЦСКА, а да направи БОЕВО реми с отбора на Марек (2;2 например...или 3:3...) и да се съсредоточи в мачовете за купата.

night_wolf1984
13.03.2015 15:42

Добре да речем ,че бием Ботев и направим услуга на Левски...Откъде да сме сигурни,че после Левски няма да пуснат мачовете на Лудогорец...и това го има.Не искам сега да мисля за тея подмолни игри..предпочитам ЦСКА да си бие...а не да ляга на Ботев,както срещу Локо Сф *smile*

ApricotGarden
13.03.2015 16:22

Ако Ботев влезе, също може да полегнат.

ApricotGarden
13.03.2015 13:52

Ако удоволствието от това Левски да не попадне в първите 6 е по-голямо от евентуална спечелена титла, то тогава нека паднат.

kongzhong
13.03.2015 14:21

Кажи рялистично как можем да спечелим титлата , като нямаме победа над лудогорец 4 години

wengerout
13.03.2015 13:09

Приемете,че ЦСКА са си продали титлата на Лудогорец.Докато в същото време много лаят срещу тях и го обявяват за най-големия им враг,дори се съюзяват с Левски против Лудогорец.
ЦСКА може и да бият Ботев,но след това ще се издънят някъде със сигурност,за да си приберат паричките,а феновете са абсолютно заблудени,мислейки,че Лудогорец купува,а ЦСКА е честен.
Просто едните издържат другите,играейки страхотен цирк.

kongzhong
13.03.2015 13:43

И това е ферплей така ли ? Къде беше тогава честното БФС ? Перник от два отбора в а група (металург и миньор ) останаха без нито един заради тез подли игрички . Защо не ни накаха тогава и да вземат титлата от лудогорец за уговорени мачове ? Защо ги направиха с измама шампиони , нека и да се докаже че цска са взели пари от тез неща ние ще си ги оправим виновниците . Виждате Ювентус , оговорени мачове , станаха шампиони но им взеха титлата и ги пратиха директно във Б група . Кога ще се действа и при нас така ?

hett6422
13.03.2015 12:59

Как Уефски извън 6 тицата.Няма начин,ЦСКА да не е луд, да бяга от 6 сигурни точки.Лудост!!!

kongzhong
13.03.2015 12:20

А някой вкарали Стойчо Стоев в затвора за далаверите му с Перник ? Цяла България помни как Перник легна на Разград с 7 или 8 на 0 , и след това бяха супер мотивирани и направо играха футбол на световно ниво пъро с подуене на герена биха 0-2 , после в перник с цска . Някой потърси ли ферплейа на Стойчо Стоев , НЕ защото им беше угодно цска да не е шампион .

Ultra_Milan
13.03.2015 12:06

А къде беше БФС за Марек - Лудогорец 0-4?

Stan1926
15.03.2015 01:40

Братле, седя и се чудя как да го заложа тоя мач, и не мога да реша. *lol* Много сложна работа, прекалено много интереси и не мога да преценя кои ще надделеят. Май само ще го гледам за шоуто. *smile*

sundza
14.03.2015 09:28

Където ще са и след тоя мач - на банкомата. И всички заживели охолно и щастливо, докато ние се плюем един друг.

gL_Manekena
13.03.2015 11:55

Аз го виждам така:
Цска кляка на Ботев за да държи Левски извън 6-цата.
По-напред в времето Ботев ще върне услугата ако зависи от него Цска да стане шампион, както и Левски би пуснал на Лудогорец за да си върне на Цска за това че ги изхвърлиха от 6-цата.Всичко е завист и Мафия, истина но факт.... Жалка картинка!

MeToDueB
13.03.2015 11:53

Ние и без да играем симулативно, Ботев пак може да ни победи. Ботев ще играе на 100% този мач, а се вижда спад при нашия отбор. Аз лично въобще не подкрепям идеята на някой лумпени да играем симулативно и да загубим от Ботев, за сметка на Левски и кому е нужно ? Какво е по-различни симпатии трябва да изпитваме към Ботев, като сме в серия от 6 поредни победи срещу Левски и въобще кому е нужно да ги коментираме даже. Мен лично не са ми в полезрението, ако искат да изпадат, ако искат да остават, трябва да си спечелим нашия мач и да играем на 100%, пък каквото стане, дали Левски ще остане или не, това мен лично не ме засяга, искам моя отбор да победи и да заиграе най-накрая, защото първите два мача бяха плачевни за отбора и нямаме отбелязан гол. Ботев ще ги подпираме ние, пф пф пф ..

RVP_Reus_9
13.03.2015 11:23

Тези, които искат да загубим умишлено от Ботев не са фенове на ЦСКА, а хейтъри на Левски. Ако ще ставаме шампиони, трябва да бием наред, а не да си избираме кой отбор да пуснем в топ 6. *stop*

tishow7
13.03.2015 10:54

А прочутото БФС, защо не следеше Левски и Хасково ?

golemiq_geshan
13.03.2015 14:23

Няма как да знаеш кой каква сметка има . Не го казвам като хейт , но ЦСКА имаше сметка да бие уж и в предишните мачове , но аз не мога да приема , че те някак загубиха двубоите , за мен продажната свиня Лупи ги продаде и дори мача с Ботев би бил много удобен за него , защото ако наистина е продал титлата , няма да загуби за да остави Левски извън 6цата , а защото е продал титлата и ще може да си измие ръцете с другата версия , как не разбирате че където има пари , клубните пристрастия и умраза остават на далеч по - заден план ... Тук идеята в ЦСКА не е дали да остави Левски в 6цата или не , а дали играе за титлата или не

slavcho.slavchev.7
13.03.2015 11:56

Тези които принват цска нарочно да загуби не са истински фенове !!! Тяхната омраза е към вечния съперник е по-голяма от любовта към любимия си армейски отбор !!! Никакво полягане , само победа ,задължителни 3 точки мача е много важен за цска !!!! Мене лично ще ме е срам да видя любимия си клуб да ляга !!! Преди две години този срам го изпитах срещу Локо сф .Просто този сценарий е не допустим !!!А и от този мач зависи и поста на Младенов ако не победи оставката му е сигурно ако не след мача до със сигурност след края на шампионата !!

crazy_rabbit
13.03.2015 11:29

Това което казваш е истина, но мача Ви с Хасково си беше мнооооого съмнителен *wink* А за простата част от феновете на ЦСКА, сравнението е само едно - фармацевтите от София Запад *wink*

tishow7
13.03.2015 11:25

Тунчев каза, че отборът ще играе за победа, ЦСКА няма сметка да губи нарочно, защото Лудогорец ще дръпне. Нормално е да има фенове на ЦСКА, които искат Левски да не е в първата 6-ца, ако ние бяхме на ваше място да не мислиш, че и вие нямаше да нахлуете, но има и такива, които искат ЦСКА да спечели, Лупи иска ЦСКА шампион и ме съмнява да играем за загуба. Друг е въпросът, че Ботев е фаворит, в ЦСКА се пръскат от скандали, Маркиньос не тренира, всеки иска по нещо. То по играта ще си проличи. А за Левски - Хасково може да не е говорил никой, но е очевадно от играта на Хасково, как им пусна 8 гола за да имат по - добра голова разлика от Черно Море, сигурен съм, че това рано или късно ще излезе на яве. Просто играта на Хасково си го показа, не че са най - класният отбор, но играха така все едно виждат топка за първи път.

Chelsea86
13.03.2015 11:15

Защото нито от Левски, нито от Хасково някой е говорил за уговорки и лягане. - Лупи сам призна за среща с феновете, които го умолявали ЦСКА да загуби. - Цесекарите заляха форуми, сайтове и социални мрежи с молби и закани как ще загубят нарочно. - Сектор Г заплаши с нахлуване, ако мача в Коматево не върви в полза на Ботев. Все неща, които са достатъчно в нормална държава футболния съюз/федерация да вземе мерки около въпросната среща. На мен не ми пука дали ще сме в топ 6 или не, след като не сме си заслужили няма да сме там. Но вие сами с някаква надежда, че ще прецакате Левски ако направите умишлена загуба си докарахте следене от БФС. Цяла есен и зима рев за зелено и синьо БФС, директиви и конспирации, а в крайна сметка погазването на феърплея заради многогодишен комплекс от вечния съперник ви се струва честно и почтено. Имам приятели цесекари, които ги е срам, че повечето ваши фенове искат да загубите умишлено.*wink*