Трансферен часовник (16 юли)

18:03
Трансферен часовник (16 юли)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.

► 18:06 часа: Агентът на Маркъс Тюджи обяви, че агентът му ще поиска да бъде сложен в трансферната листа на Шефилд Уензди, за да може да премине в Бърнли.


► 17:55 часа: Личният мениджър на Ейдур Гудйонсен разкри, че исландецът най-вероятно ще напусне Барселона през това лято.


► 17:41 часа:
Астън Вила привлече Стюърт Даунинг за 12 милиона паунда, съобщава официалният сайт на бирмингамския тим.


► 17:22 часа: Халфът на Челси Мирослав Стох премина официално в Твенте за шест месеца под наем, съобщава сайтът на холандския тим.


► 17:21 часа: Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани разкри, че преговорите за привличането на Луиш Фабиано вървят по план, въпреки коментарите на президента на Севиля Хосе Мария Дел Нидо за "смешна" оферта от страна на "росонерите".


► 17:06 часа: Бари Фъргюсън е в Бирмингам и минава медицински прегледи преди да подпише официално с "бръм", съобщава британската преса.


► 16:48 часа: Алваро Негредо е на път да премине в Тотнъм, съобщава испанската преса.


► 16:35 часа: Представители на германския Хамбургер са срещнали с ръководството на Грьонинген за да опитат да финализират дългоочаквания трансфер на младата звезда на шведския футбол Маркус Берг.


► 16:18 часа: Бившият испански национал Фернандо Мориентес може да продължи кариерата си в Чили.


► 16:11 часа: Президентът на Севиля Хосе Мария Дел Нидо допълнително хвърли съмнение за евентуален трансфер на Луиш Фабиано в Милан след като обяви, че "росонерите" трябва да дадат доста повече пари, отколкото предлагат сега.


► 15:59 часа: Преговори за трансфера на Давид Вия в Барселона ще бъдат възобновени днес.


► 15:47 часа: Младежкият национал Спас Делев ще играе в ЦСКА като преотстъпен за една година.


► 15:33 часа: Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер желае да привлече сръбския 15-годишен талант Велко Батрович, който играе на позиция нападател.


► 15:20 часа: Уругвайският нападател на Аякс Луис Суарес опроверга всякаква възможност да бъде трансфериран от Амстердам и бе награден с капитанската лента на тима след напускането на Томас Вермаелен в посока Арсенал.


► 15:08 часа: Според пресата в Италия отборите на Интер и Барселона се постигнали договорка за преминаването на Александър Хлеб под наем на "Джузепе Меаца" за една година.


► 14:49 часа: Италианският Ювентус проявява интерес към привличането на защитника на Барселона Мартин Касерес


► 14:27 часа: Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап възнамерява да изгони от тима нападателите Роман Павюченко, Дарън Бент и Роби Кийн.


► 14:13 часа: Нападателят на Атлетико Мадрид Флоран-Синема Понгол е трансферна цел на Олимпик Марсилия.


► 13:56 часа: Отборът на Мидълзбро потвърди официално, че е приел офертата на Астън Вила за полузащитника и английския национал Стюарт Даунинг.


► 13:40 часа: Интер привлече капитана на бразилския национален отбор Лусио, съобщава официалният сайт на Байерн Мюнхен.


► 13:27 часа: Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс заяви, че защитника на тима Джолеан Лескът няма да ходи в друг тим и ще остане на стадион "Гудисън Парк".


► 13:13 часа: Агентът на Андре-Пиер Жиняк разкри, че играчът е пред подписване с тима на Лион.


► 12:57 часа: Според пресата в Испания към нападателя на Атлетико Мадрид има интерес от четири водещи европейски клуба.


► 12:37 часа: Привлеченият миналата година в Осасуна Сантяго Езкеро прекрати договора си с тима, съобщава официалният сайт на клуба.


► 12:17 часа: Ирландският национален полузащитник на Манчестър Юнайтед Дарън Гибсън подписа нов три годишен договор с тима и ще остане на стадион "Олд Трафорд" до лятото на 2012 година.


► 12:04 часа: Ули Хьонес обяви, че разбира желанието на Рибери да премине в Реал Мадрид. Генералният мениджър на Байерн обаче, заяви, че от клуба нямат намерение да пускат французина да напуска клуба.


11:57 часа:  Робиньо заяви, че според него Карлос Тевес е бил напълно прав да отреже Челси и да премине в Манчестър Сити.


► 11:36 часа: Халфът на Нанси Ландри Н`Гуено разкри, че има конкретна оферта от Селтик, но все още не е сигурен дали да премине в шотландския гранд.


► 11:10 часа: Президентът на Евертън Бил Кенрайт заяви, че Джолеон Лескът не е за продан и посъветва Манчестър Сити да се пробват с друг футболист.


► 10:40 часа: Ръководството на Ливърпул е изпратило представители в Рим, за да обсъдят евентуален трансферна Алберто Акуилани, твърдят италианските медии. "Червените" били готови да отправят оферта от 15 милиона паунда и да предложат на халфа договор за пет години.


► 10:33 часа: Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Дейвид Гил разкри, че все още е възможно "червените дяволи" да привлекат някой нов футболист.


► 10:26 часа: Астън Вила и Мидълзбро се разбраха за цената на Стюърт Даунинг. Остава играчът да мине успешно последните медицински изследвания.


► 10:17 часа: Халфът на Реал Мадрид Ариен Робен е основна трансферна цел на Тотнъм.


► 10:05 часа: Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Кересо обяви, че клубът няма да продава Диего Форлан.


► 9:46 часа: Севиля и Фиорентина проявяват интерес към халфа на Аталанта Тиберио Гуаренте.


► 9:20 часа: Фил Браун заяви, че още не е сигурен дали Хъл Сити ще привлече Боби Замора, тъй като босът на "тигрите" вече бил преживял много разочарования на трансферния пазар през това лято.


► 9:15 часа: Капитанът на шотландския Рейнджърс Глазгоу Бари Фъргюсън отново ще стане част от Премиършип след като подписа в Бирмингам.


► 8:59 часа: Левият защитник на Интер Максуел вече е футболист на Барселона.


► 8:27 часа: Ръководството на Рома е готово да се раздели с някои от добрите си футболисти заради тежкото финансово състояние в клуба.


► 7:55 часа: Марк Хюз обяви, че Съндърланд и Сток Сити искат да привлекат Ричард Дън, но засега ръководството на "гражданите" не иска да продава.


► 7:49 часа: Хамбургер е на път да си върне Рафаел Ван Дер Ваарт, съобщана "Билд".


► 7:22 часа: Ювентус вероятно ще удължи договора на капитана си Алесандро Дел Пиеро до 2011 година.


► 6:41 часа: Манчестър Сити е на път да направи поредният си трансфер, привличайки Дейвид Бентли от Тотнъм, твърдят английските медии.


► 6:13 часа: Ювентус привлече Фелипе Мело за пет години, съобщава официалният сайт на клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация