Томов: ЦСКА е отбор, който държи на феърплея

18:58
Томов: ЦСКА е отбор, който държи на феърплея
"Лимитът на загуби на ЦСКА е изчерпан", това каза силният човек в ЦСКА Александър Томов.

"Лимитът на загуби е изчерпан. Оттук нататък тръгваме към победи. Това подценяване и демотивираност не може да бъде търпяна. Отдавам това на много фактори- голям фенски натиск, конкретни състезатели подведоха. През седмицата няколко пъти предупредихме затова, че държим не само на феърплея, но и на борбеност. От този момент няма да търпим подобни прояви. От сега нататък всеки мач е финал. В бъдеще ще има определени санкции, които и в момента трябва се налагат. ЦСКА загуби точки. Болезнено е, но всички губят точки. Има нещо хубаво, което се случва и това е, че силите се изравняват и отборите стават по-амбициозни. Това, което стана сега е необичайно за нашия отбор, но от събота ще е съвършено нов ЦСКА. Няма смисъл да сменяме капитана на кораба посред буря, който и да дойде като треньор в момента той трябва да е подкрепян от футболистите. В момента една смяна не е само рискована, но и опасна. Сега Младенов трябва да направи съответните корекции и да се втурне в битка за титлата", каза Томов по бнт.

По повод оставката на Манджуков Томов коментира: "Не ме изненадва ходът на Манджуков. Писмото му е от миналата седмица, но синът му остава. Всичко това, което той твърди е истина, но не може да се промени, защото технически по средата на сезона няма как да се променят договори и да се променят заплати. Ако бяхме приели такова становище това щеше да доведе до трус. Помолих го да изчака с това. Манджуков е казал съвсем точно, че не споделя високите възнаграждения на футболистите и треньорите. Вероятно за България това е правилно становище, но за ситуацията на ЦСКА това няма как да стане".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

doctorMashinkov
15.03.2015 21:13

Са може да докажете че Цецка си може толкова ,а не е играла симулативно ,като паднете още много пъти и останете извън Eвропа.Но тогава подигравките ,ше са много повече от тия ,които получи Левски за класирането.

night_wolf1984
15.03.2015 20:12

Добре,бе всички говорят,че сме дали мача...ако бяхме били Локото и Берое..да кажеш,че правим мръсно на слабия Левски....на мен повече ми мирише на продадена титла,да видим*smile*

night_wolf1984
16.03.2015 10:29

[@link https://youtu.be/LVWca_ffdyM] а какво ще кажеш за надупването на Хасково ,за да прецакат Черно море,а?

night_wolf1984
16.03.2015 10:06

хах Бранеков никога не е бил истински ЦСКАР за това го изритаха като мръсно коте..Що не каже тоя плачи путанчо за мача между Локото и ЦСКА преди 2 години ,когато им се нагъзихме за да останат ми реве сега..щото го е яд,че не е в ЦСКА...Казвам ти толкова си можем..3 мача 3 загуби никой не е очаквал да бием Ботев насред Пловдив.И ако не се стегнат малко не само ,че ще падат,ами и ЛЕ няма да видят с тая игра...Защо не бихме Берое, Локото и Ботев сигурно има световна конспирация как да прецакаме Левски..еми ние няма какво да ги прецакваме..те са си прецакани по рождение *smile*

Kalinho
15.03.2015 22:54

смешно е как си кривиш душата да си признаеш, че се надупихте. за Левски също няма значение дали 5 или 7ми ако успеем да вземем купата. предполагам и Бранеков мисли като теб *smile* а песента с Домусчиев вече става смешна, а да позная сега е виновен и за снега.

night_wolf1984
15.03.2015 20:47

Ами ти гледа ли мачовете с Локото и Берое,ако играхме силно защо паднахме от тях.ЦСКА го боли фара дали ше сте 5 в първата шестица или 7-ми във втората...много ги интересува.Толкова си можем..или Домусчиев се е бръкнал здраво...Не ми излизайте с номера,че сме паднали симулативно..само ония слабаци Левски да са в горната шестица..няма такова нещо.Вие що чакате на нас да бием,а? Що не си вързахте гащите отрано...после ревете мача бил даден.Ботев ни биха и точка,както Берое и Локото...просто сме в ужасна форма..а шанс за титлата винаги има топката е кръгла и се върти...щом слабаци като Левски бият Лудогорец и ние можем.Аре със здраве*smile*

Kalinho
15.03.2015 20:37

явно не си гледал мача. Можеше и да паднете ама поне да имахте някакво желание. Първия гол вратаря излиза да не го уцели топката и да спре удара, втория 70 годишен пенсионер щеше да изчисти топката. За целия мач няма нито едно твърдо единоборство. Тренъорчето цял мач само се хили ехидно нещо твърде нетипично за него. Нормално е мотивацията да е различна ама това беше пародия и цирк. Да продадеш нещо което нямаш е трудно дори за томов ясно е, че Лудогорец ще ви бият два пъти и 11 кръга преди края да се излиза с оправданието продадохме титлата е смешно.

madridista98
15.03.2015 20:07

ахахахаах видяхме хаахах Лупи отново говори истината ахахахахаахах