Стефка Бончева спечели Женският вечерен тенис турнир

14:24
Стефка Бончева спечели Женският вечерен тенис турнир
В  най-женският месец на годината, Интерактив Тенис реши да събере на едно място най-запалените по тениса дами от град София. Турнирът беше специален комплимент за тях по повод 8-ми март.  
 
Късният час на срещите не успя да притесни 18-те дами, които се включиха в турнира.  За тях имаше по важна цел от това да спечелят, а именно да се забавляват на корта. Организаторите бяха оставили най-добрите 4 участнички да почиват първите два кръга, което гарантира максимално интересни срещи за всички дами. Специално поздравяваме Айсел Рефед, Бранимира Тодорова, Анелия Пашинова и Снежина Петрова, за които това бе първо участие в Любителски тенис турнир. Всички те получиха специални награди от спонсора на турнира - Баболат. Най-добре представилата се от тях бе Снежина, която записа общо три победи по пътя си към полуфиналите. Там обаче бе отстранена по категоричен начин от Анелия Ангелова с 2:0 сета, което пък не успя да развали доброто й настроение и тя напусна надпреварата с усмивка и по-мотивирана от всякога за следващи победи.  
 
Така след повече от две години пауза, Анелия Ангелова отново се класира на финал в женски турнир. Там я очакваше една от най-активните любителки в тениса  - Стефка Бончева. В този мач Анелия даде всичко от себеси, но дори това не успя да сломи неуморимата Стефка Бончева. Така след 5:3 в първия и 4:2 във втория сет, Стефка завоюва поредното злато без загубен сет. Двете финалистки както и дебютантките в турнира бяха наградени с поощрителни награди от спонсора на турнира Баболат. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация