Бербатов изпуши от чакане

13:56
Бербатов изпуши от чакане
Българският нападател на Тотнъм Димитър Бербатов бе хванат от репортер на в."Гардиън" да пуши цигара докато обикаля лондонските магазини.

Явно Бербатов е разтревожен от чакането за трансфер в Манчестър Юнайтед, и така мечтаните от него битки в Шампионската лига, каквото е най-голямото желание на нападателя и неговия мениджър Емил Данчев. Димитър Бербатов не е играл в най-комерсиалния клубен турнир от 2002 година насам, когато неговия Байер Леверкузен достигна финал в надпреварата, загубен от Реал Мадрид.
 
Дългата сага с преминаването на българина в Манчестър Юнайтед, което миналото лято едва не се състоя, е на път сега да завърши. През изминалата седмица "червените дяволи" отправиха няколко оферти за Бербатов, но до подписване на договор все още не се стига.

От ръководството на "шпорите" твърдят, че нямат намерение да се разделят с нападателя преди да изтече договора му с клуба, което допълнително изнервя нападателя.

Мениджърът на Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън има постигнати предишни сделки с президента на Тотнъм Даниел Леви, който се слави като неудобен дипломат. Преди две години преминаването на Майкъл Карик на "Олд Трафорд" от Тотнъм също беше придружено с доста неизвестни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
17.07.2008 14:16

Ако не стане трансфера, се запазва стария баланс за реализирани футболисти в чужбина.

Alex
16.07.2008 15:29

Монтаж,обаче като манекен в реклама !

drummer
16.07.2008 15:20

Колажче, монтажче, ама нещата май са сериозни и отиват на трансферче!!!

martototo
16.07.2008 14:34

То това и не прилича на фото снимка бе. ..