Томов: Може би има пробив в отбора

21:47
Томов: Може би има пробив в отбора
"Нещо се случва в три мача поред. Имаме информация за пробив в отбора", заяви Александър Томов след равенството 0:0 с Берое.

"Ако има външно вмешателство ще бъде трагично. Ако е някакво отпускане, ще се провери. Докладвано е на г-н Инджов. Напускането на Стойчо Младенов е удар в гърба, аз го чувствам като удар и по мен. Днес отборът няма как да бъде съшият, след като е воден от помощник-треньор. Видяхте, че това не беше ЦСКА. Трябваше да се вдигнем в тези две седмици. ЦСКА ще има нов треньор, надявам се в близките дни. Колкото по-бързо, толкова по-добре. Вървим към нов мажоритарен главен акционер, но как точно ще бъдат разпределени акциите - не е ясно. Този, който ще дава най-много пари, ще има и най-много акции и ще дърпа конците. Аз ще продължа да помагам на отбора", каза още Томов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stanimir.miminika
22.03.2015 18:16

С футболисти купувани на килограм и продаване на най-добрите да ми говори за пробив е малко смешно...
Пълен успех е,че в момента ЦСКА е 2-ри отбор по сила след Лудогорец.

PRI_A_TEL
22.03.2015 11:41

Видях го аз, имаше един пробиваше дупки с бормашина, даже според мен и един канал е текнал близо до стадиона, а дупки навсякъде...И излизат едни плъхове, големи като котки...И страх бате страх, аз тука една брадва имам, чи дицата........ВАЖНО!!!!----Феновете на ЦСКА веднага трябва да помогнат с каквото могат...Всяко едно пристрастяване към различни опиати, включително и тези дето ги пръскат във въздуха на стадиона води до абстиненция след това, продаване на имуществото, агресивност на работа, кражби с взлом, ходене на митинги на БСП за кифтета, че и на ДПС ако ще да е, недупчене на билетчета в трамвая, пребъркване на джобовете за още пари за билетче за влизане на стадиона...С какво ви друсат не знам...Ама всички ми изглеждате в абстиненция, Томов и той...Толкова пари за бело и сега ще му вземат акциите...Спрете с безмисленните наркотици, гледайте английски футбол, там само пият, но и играят...А може и Испански...А купуването на акции на ЦСКА е точно като книжките за акции в началото на 90-те, всички даваха пари и най-накрая го ядоха...Тоест аз си хапвам, пийвам, друсам, а вие плащайте...

doctorMashinkov
22.03.2015 11:04

Мда 3 пъти ги пробиха отзад*blush*Все пак проявиха мъжество,стиснаха бузи и удържаха срещу 9*joking*

rostislav.kovachev
21.03.2015 23:04

Изглежда и в Разград тъй се получава. Ние почти ще излезем близки...

IvanIR
21.03.2015 21:55

*lol*....а може би има диверсанти *lol**lol**lol*.......