"Синя България" иска всички акции на Батков безвъзмездно

14:57
"Синя България" иска всички акции на Батков безвъзмездно
Тръст "Синя България" в официално обръщение призова собственикът на Левски да им предостави безвъзмездно абсолютно всички налични негови акции и да продължи кампанията " Левски е твой" при обявените условия.

Според феновете това ще гарантира оттеглянето на Батков, ако синята общност пожелае това. Ултиматумът важи до сряда, след което при отрицателен отговор представителите на тръста в Управителния съвет на Левски ще се оттеглят.

"Синя България" смята, че Левски е изправен на ръба на финансова катастрофа и за да не търсят само и посочват виновници, предлагат конкретно решение за излизане от ситуацията. От тръста обявяват, че кампанията " Левски е твой" е единственият спасителен ход пред клуба и в никакъв случай не бива да се допускат съмнения в нейния успех заради липсата на доверие у левскарската общност към клуба. Тази липса на доверие би могла да се дължи на две причини: присъствието на структури на привържениците в управлението на клуба или лошото, по тяхно мнение, управление на ПФК Левски от Тодор Батков през годините.

Ето и предложението на "Синя България":

"Синя България" предлага на г-н Тодор Батков да получи от него безвъзмездно абсолютно всички налични негови акции и да продължи кампанията " Левски е твой" при обявените условия. Това ще бъде гаранция, че г-н Тодор Батков ще се оттегли от клуба, ако левскарската общност пожелае това, както и че г-н Тодор Батков няма да бъде част от ПФК Левски под никаква форма, докато трае кампанията. "В края на кампанията, която ще бъде удължена максимум до края на 2015 г. по решение на тръста, ние ще върнем на г-н Тодор Батков всички акции, които вече не се намират в други акционери без договорените с него 15%, освен ако и тези 15% не са вече придобити от други акционери. Ако това се е случило, Тръст "Синя България" ще се откаже от придобиването на 15% от клуба и ще насочи усилията си към обединяването на вече съществуващи акционери в своите платформи за управлението на Левски. Ако г-н Тодор Батков се съгласи и това бъде оформено с договор, Тръст "Синя България" ще предложи да има гъвкави условия за влизането в клуба на големи акционери, стига това да не са офшорни компании или юридически лица, собственост на офшорни фирми.

Смятаме, че това е единственото възможно решение за Левски в сегашната ситуация и настояваме г-н Тодор Батков да отговори на предложението до сряда, 25 март 2015 г. Ако отговорът бъде отрицателен, Тръст "Синя България" ще счете за безпредметно участието си в този Управителен съвет на клуба и ще подаде оставка в четвъртък, 26 март 2015 г. По този начин тръстът ще предостави възможност на големи акционери за влизането им в клуба, ако присъствието на привържениците на Левски в управлението, се оказва пречка за тях, както и ще остави на г-н Тодор Батков възможността сам да се справи по избран от него начин с тежкото финансово положение в клуба и получаването на лиценз. Тръст "Синя България" ще насочи усилията си към други левскарски каузи по своя преценка и следвайки изцяло целите и идеите, записани в устава на сдружението.

Тръст "Синя България" е обвиняван съвсем целенасочено, че не представлява достатъчно широк кръг от левскари. Тръстът представлява тези левскари, които са готови да се борят за любимия си клуб и са заявили това желание, присъединявайки се към нас за краткото време от учредяването до днес. Тръст "Синя България" е готов да поеме отговорността за предложения план самостоятелно, както и да я сподели с всяка група организирани левскари, физически лица или инвеститори, които са готови да бъдат гаранти на кампанията " Левски е твой."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sundza
24.03.2015 09:44

Значи идвам аз - Сульо От Нищото - и ти казвам да ми дадеш тия 25 млн. в акции да ти ги пазя/продавам.... И това в България! Е надали има такъв закон, който Батков да не е чел и който да урежда такива взаимоотношения. Адвоката си е адвокат - пак ще премести кон на G6 и няма шаааах.

Chelsea_4_life2
23.03.2015 21:49

Чорбар под прикритие вънка стига си е прал парите в отбора !!!

PRI_A_TEL
23.03.2015 20:31

Добре че е Батков, защото Левски отдавна нямаше да го има. Това което виждам е че вече не му се занимава, а това ще е лошо за Левски, каквото и да си мислите.

Manchester_Red
23.03.2015 19:11

А пари за издръжка на клуба откъде ще намери Тръста? Не, че не искам Батков да си ходи, но на този етап няма кой друг да ни финансира и ще загинем.

nasko_iliev54
23.03.2015 18:01

И какво стана искаха да прецакат Батков ама комай той ги прецака Малки сте още и зелени Този няма да ви остави тази марфа иначе как ще си прикрива доходите Всичко е така е опечено че е железен

karakoko
23.03.2015 17:18

Кой ще захвърли акции за 25 млн. ей така без пари на някакви сульовци. Батков ще мотае до край, но няма да се мине. Явно акцията с даренията е мъгла работа.
Спомнете си Ботев и Христолов каква битка беше и то за много по-малко пари.

Jason_Scotland
23.03.2015 17:18

Разбирам, че Ганя е спънка за други сериозни акционери (както и Лупиня) ама малко ми е тегава таз цялата схема*wonder*
Той ще си даде акциите бадева, те ще ги продават и ако остане нещо ще му го върнат иначе дръжки*wonder*
Ама нищо не казват за пари, в смисъл като ги продадат ще ли му платят, ще делят по равно между него и клуба или да ходи да пие една студена вода в Горна Баня*wonder**wonder**wonder*
Това ми не стана ясно оти ако искат Ганя просто хей така да си излезе и да махне с ръка и да каже "имал съм дал съм" ... тва ше басси прецедента, честно.
Очевидно на Герено и Армията е дошло "време разделно" ... да видим*beer**beer**beer*

manolov_bz
23.03.2015 16:38

Да се оттеглят. И без това този тръст нищо не прави. Онзи с очилата иска само да лапа.

Chelsea86
23.03.2015 16:02

Явно тримата под мен не можете да четете или неразбирате какво пише. Тръста иска от Батков да си даде акциите до края на 2015год. ако не бъдат купени или колкото останат ще бъдат върнати. Това е с цел ако някой или няколко бизнесмени решат да купят големи пакети да са сигурни, че Батков няма да има намеса и няма да се откаже да ги даде. Има съмнения, че Батков дава акции, колкото да се съберат пари за лиценз и заплати, но докато той притежава акциите знае, че никой голям бизнесмен няма да му даде пари.
Никой не иска нищо безплатно. Просто ако акциите са в ръцете на тръста до края на годината така може да се привлекат по-богати хора като им се докаже, че Батков няма да има намеса.

ko4o4
23.03.2015 17:31

ааа що бре, чета си, даже доста добре знам да чета *beer* .... ама знам и една друга приказка, че то обещанията не били като изпълнението после *joking* .... та в случая си прав , че Ганя иска да изклати феновете и да събере малко парици ей така от нищото, ама те и тия "фенове" май се опитват да го изработят насреща .... та затова смятам , че какъвто единия , такива и другите (както казва народната мъдрост: каквото почукало - такова се обадило ) *cigarette*

Chelsea86
23.03.2015 16:35

Не всичко което не е продадено се връща на законния му собственик, тоест Батков. Искат да гарантират от една страна, че Батков не пречина на хората с големи възможности да купуват и от друга страна, че няма да използва феновете да му платят заплатите и лиценза, а накрая да си остане с акциите той. Никой с много пари няма да влезне в клуба и да даде пари докато всичко е в ръцете на Батков. А ако тръста се провали с продажбата на акции Батков си получава всичко което не е продадено.

crazy_rabbit
23.03.2015 16:28

Тоест искат накрая на 2015 всичко което не е продадено безплатно... ?

gundi9
23.03.2015 15:46

''Тръст синия България'' могат да си събират боклуците и да се махат.Как изобщо имат смелостта и наглостта да искат подобно нещо.Кой ще издържа клуба, ако мустака се махне, и кой ще оправя другите тлъсти финанси.Тръста да се маха.Очилатия смешник се взе много на сериозно.

ko4o4
23.03.2015 15:40

какъвто собственика ... такива и (част от ) "привържениците" - лапачи на готово *joking*

crazy_rabbit
23.03.2015 15:09

Йоло.... Милите те искали всичко безплатно *lol*