Балъков гостува в Шоуто на Слави

18:52
Балъков гостува в Шоуто на Слави
В петък мениджърът на Черноморец Бургас Красимир Балъков ще бъде гост в едно от най-гледаните предавания в страната – "Шоуто на Слави".

Редакционният екип получи уверението на магическия халф, че при първа възможност той ще участва в предаването. След като преподреди натоварената си програма, Краси Балъков спази обещанието си да посети студиото на шоумена този петък.

За да участва в шоуто, Балъков ще проведе сутрешната тренировка на отбора, след което ще повери своите функции, макар и само в един мач на помощника си Илия Груев. Както е известно "акулите" имат планирана контролна среща с тима на Спартак Варна, която ще се играе в петък от 19:30 часа на стадион "Лазур". Двубоят ще е на електрическо осветление и ще бъде първата възможност на привържениците на отбора да видят своите любимци в коренно променената обстановка на стадиона, при която ще се играят домакинските срещи на отбора през новия футболен сезон.

След контролната среща, футболистите ще получат кратка почивка и в съботния ден ще заминат за столицата, откъдето в неделя с полет до Мюнхен ще се отправят на поредния си подготвителен лагер в австрийското градче Ленгенфелд. Тази вечер пък целият отбор на Черноморец Бургас ще изгледа от ложата за ВИП гости мачът от Лига Европа между Черно море и Искра Стал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация